tue69's blog
25-06-2012 - 11:11

En pessimists 2012-forudsigelser - del 1Af en eller anden grund har spilmarkedet aldrig værdiget sommerferie-perioden ét eneste blik. Til trods for, at millioner af teenagere verden over bliver sendt på månedslange ferier, uden noget som helst andet at give sig til end at spille konsolspil, så har spilbranchen endnu ikke brugt denne oplagte salgsplatform til andet end at udgive det obligatoriske fodbold-slutrunde spil, og hvert 4. år også en eller anden OL-rædderlighed. Til gengæld udgives det, der svarer til 95 procent af årets store titler så til gengæld i oktober/november, og så udligner det sig jo på fineste vis - hvilket iøvrigt er det samme som at ligge med hovedet i en tændt kakkelovn og fødderne i en fryser, for derefter at konkludere at gennemsnitstemperaturen er A-OK.

Denne stilhed på spilmarkedet giver til gengæld en Pessimist rigtig god tid til at fundere over livets store spørgsmål: Er vi alene i universet? Hvem har fundet på de "nye" L'Easy reklamer med familien Luffe, og er han blevet hængt op i sine testikler endnu? Hvordan i helvede blev "Call me maybe" årets sommerhit 2012? Og ikke mindst, hvad kommer spilåret 2012 til at byde i 2. halvår? Sidstnævnte får i svar på herunder!

Forudsigelse #1: Peter Molyneux' hoved eksploderer

Spilbranchens svar på Anne-Grethe Bjarup Riis (målt på bullshit-faktor), Peter Molyneux, må allerede være igang med at planlægge, hvilke koncepter der skal udvikles til Xbox 720 modellen, som efter sigende har Kinect 2.0, augmented reality og 4-8 gange større processorkraft end den nuværende Xbox. Kombinationen af Kinect 2.0 og muligheden for at ændre virkeligheden via augmented reality kan dog vise sig at blive for meget for Molyneux, som jo som bekendt har det med at forveksle sine drømme med virkeligheden, for derefter at lamme store dele af spilmesser med diverse rablerier om, hvad der bliver muligt i den næste udgivelse af Fable.

Det har dog gentagne gange vist sig, at der er større sandhed i bortforklaringen fra en 8-årig, som prøver at finde en undskyldning for, hvorfor forældrenes dagligstue er smurt ind i en herlig blanding af nutella og hvedemel, end i Molyneux rablerier, om end fantasiniveauet nogenlunde er det samme. Pessimisten vurderer dermed, at når Peter Molyneux går i selsving under annonceringen af Xbox 720, så vil de fremmødte tilskuere få sig en habil overraskelse, når Molyneux hoved eksploderer i en blanding af blod, hjernemasse og underlige fortællinger om ægteskabsmulighederne i Fable IV.

Forudsigelse #2: Cliffy B springer ud som homoseksuel

Manden bag Gears of War serien, Cliff Bleszinski vil i september måned se sig selv på forsiden af alverdens sladderblade, som kan fremvise et strandbillede af spilproducenten og latino-sangeren (og freakshowet) Ricky Martin i skøn forening. Cliffy B vil herefter fortælle en iøvrigt uinteresseret skare af spilfans, at han er til mænd, hvilket egentligt ikke burde komme bag på nogen, hvis man kigger lidt på Bleszinskis meritter.

Tag for eksempel Gears of War-serien. Ikke siden Chippendales ved en fejl invaderede en pigeskole i Faaborg har verden set en så stor fascination af olieindsmurte muskelmænd, og specielt seriens 3. afsnit har flere klare indikationer, eksempelvis Marcus' og Doms homoerotiske ægteskab, hvor Marcus er manden i forholdet, som laver det hårde arbejde, mens Dom har anlagt sig en have i sin kahyt (og det er ikke engang løgn).

Offentliggørelsen vil have stor betydning for onlinedelen i Gears of War, eftersom at det nu ikke længere er en hån at angribe modspillernes seksualitet. Pessimisten spår dermed, at Cliffy B afsløringen vil skabe en helt ny internetdille: "You'r dad"-jokes, og samtidigt booste antallet af beskeder på Xbox Live med teksten "you noob. You're f*cking straight! Hetero b*stard!".

Forudsigelse #3: Gæstefigurer bliver den helt store dille

Spilbranchen styres i høj grad af trends. I 2011 var der zombier overalt, i 2010 var det fitnes- og dansespil og 1. halvår 2012 har været præget af en forkærlighed for HD-remakes. 2. halvår 2012 vil vise en hel ny dille indenfor spilbranchen, nemlig gæstefigurer. Dette har tidligere været brugt, eksempelvis i Mario vs. Sonic-spillene, og Pessimisten forudser, at dette bliver endnu mere udbredt.

Faktisk kan jeg, som den eneste i spilbranchen, allerede nu afsløre en række af de gæsteoptrædener, som man vil kunne opleve i 2. del af spilåret 2012:

Black Ops 2 - Gæsteoptræden af John Marshton

Vi har alle set traileren fra Black Ops 2, hvor der ud af det blå pludseligt kommer en underlig western-scene, med skuddueller på hesteryg. Hvad man til gengæld ikke vidste var, at stjernen fra Red Dead Redemption, John Marshton, faktisk spiller en større rolle i Black Ops 2. Det kan hertil nævnes, at han også er med i spillets nazi-zombies del, hvor han optræder i diverse boss fights.

Halo 4 - Gæsteoptræden af My Little Ponies

Master Chief er tilbage, og med den føromtalte hesterygs-scene fra Black Ops 2 som inspiration, har udviklerholdet bag Halo 4 implementeret sekvenser på hesteryg, som samtidigt passer ind i Halo-seriens spraglede rumunivers. Hermed kan man altså ride på en lyserød pony iført blå rustning, mens man skyder grønne laserstråler og regnbuer ud af røven. Hvorvidt ponyerne medvirker i multiplayerdelen vides ikke.

The Last of Us - Gæsteoptræden af Will Smith

Noget med inficerede mennesker og andre, som åbenbart er de sidste raske mennesker på jord. Dette er en sag for Will Smith, som vil optræde i cameo-rolle som gud. Det fremgår ikke af de lækkede dokumenter, hvorvidt han skal kvæle kæledyr eller se meget alvorlig ud i The Last of Us, men det står dog skrevet i sten, at han kommer med vittige one-liners mens han skyder vildt omkring sig.

Pessimistens 2012 forudsigelser, del 2, vil snart være at finde her i blog-sektionen.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.