tue69's blog
30-12-2008 - 06:07

Flere Awards


Nu følges der op på de tidligere awards med endnu en runde awards:

ÅRETS BLOG: KRYDDER-BLOGGEN

Lige så underlig som den er sjov - senest fulgt op med intet mindre end et fantastisk indlæg om kropsudsmykning a la krydder. ChristianMP står bag denne genistreg af dimensioner, som bl.a. har bragt os et kryddermonster, iKrydder, kryddernisse og emo-krydder. Årets absolut bedste blog!

ÅRETS ACHIEVEMENT WHORE: CAPTAINKICKER

Der var flere kandidater til denne titel heriblandt den obligatoriske Hertzblut og den hjemvendte Shreik, men alligevel går denne award til CaptainKicker - en mand som tilsyneladende overrasker sig selv over achievement høsten gang på gang og nærmest knækker enhver kurve for erhvervelse af de virtuelle points.

ÅRETS TROLL: NFSFAN

Brugeren som tilsyneladende har svært ved at skelne mellem en Bosch opvaskemaskine og hans Xbox 360 maskine. Er i tvivl om alt fra, hvor man finder prepaid codes i et spilcover og hvorvidt man skal starte sin Xbox 360 ved at holde den over sit hoved og ryste den vildt. Stavefejlenes mester, til trods for, at han i et par nyhedskommentarer pludseligt var retstavningen selv.

ÅRETS GRISEBASSE/PLAYAH: RECHAIN

Benyttede et uskyldigt kropsudsmyknings-blogindlæg til at ligge billet ind på AkAndreasens kæreste, såfremt denne engang besluttede sig for at skride fra forholdet. Sådan noget går ikke ubemærket hen og Rechain tilegner sig herved titlen som årets Xboxlife Pimp... Stærkt! :D

ÅRETS MEST OVERSETE SPIL: MIRRORS EDGE

Glimrende spil og massevis af nytænkning fra EA, og alligevel blev det kun til en meget lunken modtagelse på den salgsmæssige side. Ærgerligt, da spillet fortjener så meget mere, end blot anerkendelse i form af et par priser på diverse spilmesser.

ÅRETS SKUFFELSE: ALONE IN THE DARK

Hvordan kan man fejlbehæfte et så lovende spil i sådan en grad, at det nærmest bliver uspilleligt? Ikke desto mindre lykkedes dette for Atari, i deres next-gen forsøg på en Alone In The Dark titel... Forventningerne var høje - skuffelsen var stor.


Giv endeligt flere forslag - disse vil komme med i den næste omgang awards.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.