tue69's blog
26-12-2008 - 13:25

De obligatoriske awards


Ikke et årsskifte uden de obligatoriske Xbox Life Awards - sidst i bloggen var der et enkeltstående award i form af "how to lose the gaming-respect of your boss" som gik til Morten Skou, i hans forsøg på at fravriste GamerScore points ud af My Horse and Me 2.

Nu skal ringen sluttes og de resterende awards deles ud - til såvel brugere og spil - og awards'ene er udelukkende udtryk for min holdning - og dermed ikke Xboxlife's generelle holdning. Bare lige så det er på plads. Anyway - here we go.

ÅRETS SJOVESTE XBOXLIFE BRUGER: JUXER

Jeg tror næppe jeg i min tid på Xboxlife er stødt på en mand med en skarpere tunge og spidsere tankegang end Juxer. Hans verbale "stikpiller" er rammende, men altid gennemtænkte og med en god portion selvironi. Ingen tvivl om, at han imo er Xboxlife's sjoveste mand i 2008.

ÅRETS XBOXLIFE-TRÅD: CITAT TRÅDEN

http://www.xboxlife.dk/forum/viewtopic.php?t=22659&highlight=citat - Oprettet af Da Senzai og fulgt op af mangen Xboxlife-brugere, er Dagens Citat-tråden stadigvæk blandt de sjoveste tråde overhovedet på Xboxlife. Alt fra fremragende gaming citater til mere kejtede familie-moments er kastet i denne tråd, som desværre bliver overset og glemt alt for ofte. Flere citater i 2009 tak!

ÅRETS "FUCK HVOR ER JEG PISSEGAMMEL" XBOXLIFE BRUGER: SPIF2001

Spif2001 tager uden decideret konkurrence denne titel da han som daglig admin på TEL forummet sørger for, at Xboxlife's alderdom bliver tøjlet. Derudover er han ikke sen til, som den gnavne gamle mand han jo er, at påpege hvor useriøst det er at overse Susse Wold, Audrey Hepburn og Monroe i babe tråden, samt med et glimt i øjet at kaste sig ud i velargumenterede diskussioner med brugere og redaktionsmedlemmer. Ingen tvivl om at Xboxlife's community er rigere med Spif2001 i stalden.

ÅRETS XBOXLIFE BRUGER 2008: CHRISTIANMP

Ingen tvivl om denne prestigefyldte titel - ChristianMP er sandsynligvis XBL's venligste mand og springer altid til hvis nogen har brug for hjælp. Da min Elite brød sammen var han lynhurtig til at sende mig en erstatning så Xboxlife's brugere ikke skulle gå glip af årets anmeldelse (Kung Fu Panda). Krydderbloggen viser endvidere den geniale tankegang som står bag de til tider episk sjove indlæg fra herren MP.

ÅRETS "JEG SMADRER MIN FUCKING CONTROLLER NED I GULVET" SPIL: MONSTER JAM

Åhhh skræk, åhhh rædsel... Jeg troede det var decideret ulovligt at sende sådan noget makværk på markedet, men ikke desto mindre har man forsøgt at tale til den indre drengerøv ved at kombinere store biler, masser af ødelæggelse og grafik som havde set forældet ud på PS1... Useriøst Useriøst.

ÅRETS "DET HER SPILLER JEG STADIGVÆK I 2009" SPIL: FIFA2009

EA har gjort det onde ved konkurrenten PES i deres nyeste FIFA, som er det langt stærkeste fodboldspil i mange år. Muligheden for be a pro seasons, FIFA clubs, konstant onlineopdatering af hold samt andre lækkerier giver FIFA en hestelængde foran PES i år.

ÅRETS SPILOPLEVELSE: DEAD SPACE

Bevares, gu er jeg inkarneret horrofan, men Dead Space er muligvis årets mest oversete titel. Fantastisk atmosfære, glimrende lyd og forstummende grafik. Man får næppe en mere poleret pakke end det, Dead Space leverer. Er man fan af en god singleplayeroplevelse bør man ikke snyde sig selv for dette mesterværk - vel at mærke kun, hvis man har nerverne iorden.

Kom gerne med forslag til flere nomineringer - jeg følger op på disse senere på ugen.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.