tue69's blog
23-10-2007 - 14:01

JulekonkurrenceHej folkens.

Nu "nærmer" julen sig jo med hastige skridt, og pessimisten er naturligvis på forkant med dette og har allerede nu planer om en julespecial i bloggen - men desværre går han og mangler lidt inspiration til, hvad det lige er han skal skrive om.

Tanken er, at vi skal have en adventskalender, hvor pessimisten hver adventssøndag laver en bette "anmeldelse", eller rettere sagt en stemningsrapport, af noget der har med julen at gøre.

Det du skal gøre er, at sende mig en PB med noget du godt kunne tænke dig at se "anmeldt" af pessimisten - der er kun ét krav, det skal være en ting man forbinder med julen, så ikke noget med påspændingsdildoer og frækt undertøj som der ellers blev snakket lidt om i den anden pessimist tråd Laughing

Hvis det er lige netop dit forslag der bliver valgt, så laver jeg et blogindlæg om dit forslag, selvfølgelig krydret med julestemning - og derudover uddeler jeg lidt blandede "julegodter" til de bedste forslag i form af xbox360 spil og andet lir.

Så hvis du har et forslag til hvad jeg/pessimisten skal blogge om i julemånederne, så send mig en PB og skriv "pessimistens jul" i emnefeltet og når der så udvælges hvem præmier(ne) skal gå til så sender jeg naturligvis en PB retur hvis du er én af de heldige. Du er naturligvis velkommen til at sende flere forslag, men ville foretrække hvis du kunne holde det i én PB - sådan for overskuelighedens skyld Smile

Deadline er lørdag inden første advent (1. december) kl. 12.00 - og vinderne vil blive annonceret løbende, i forbindelse med at anmeldelserne bliver offentliggjort.

På forhånd tak for hjælpen folkens.

Mvh Tue aka Pessimisten.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.