tonnykaagaard's blog
05-01-2009 - 17:50

Tonnykaagaard's MANGE Spil^^

Så er jeg her igen! 

---------------------

ja, jeg tænkte, at jeg ville fortælle lidt om mine spil.

  • Hvilke spil jeg elsker!
  • hvilke spil jeg har!
  • Hvilke spil jeg hader!

Mit absolut Ynglings spil, over ALLE spil, det kan kun være et spil. . .
Nemlig FIFA - 09.

Elsker det spil, er der noget jeg kan bruge 12 timer på, så er det altså det, og så lige WOW, men det er en anden side af sagen, men jeg elsker Fifa, bare det, at rende rundt med en bold, er super fedt, jeg ved ikke hvorfor jeg så godt kan lide det, men et eller andet må det sige mig.!! Men whatever, man skal ikke forstå alt i verden, men det er osse en anden side af sagen.

Hvilke spil jeg har!

ja, det er jo snart ved at være en stor samling jeg har.

samlingen består af:

  • Fifa - 09

  • Kunfu panda

  • Indiana jones

  • Command & conquer Tiberium wars

Det var så alle mine spil. tror ik der findes en meget større samlign!!

Men man ved jo aldrig!

nå, så er vi jo kommet til det sidste punkt.
Mine hade spil.

tror faktisk ikke der er nogle spil jeg hader, med mindre det er barbie girl, eller noget af den genre. . . håber i kan følge mig. men jeg er den type, som kan spille alle slags spil, næsten!

Ja, jeg siger tak for nu!!

and thanks for whatching!!

-----------------------------

opdatering følger


05-01-2009 - 17:37

1 Dag på Xboxlife.dk

04-01-2009

Første dag på siden.
ja, jeg tænkte, at jeg ville prøve noget nyt, og ny hvor jeg afligevel, havde fået en Xbox i julegave, kunne jeg jo lige så godt, oprette en bruger her inde. det skal lige siges, jeg fandt siden her, ved en google søgning. Jeg ville prøve, at finde en løsning på et problem jeg havde med fifa, ikke så meget spillet, men det, at jeg ikke kunne spille online, fordi min profil var UGYLDIG, af en eller anden mærkelig grund, som jeg stadigvæk fatter Natter' af. her var så et svar, jeg vil ikke lige frem sige en løsning, men stadig et svar.
der var heldigvis en anden uheldig Fifa -09 player, som havde samme problem, gudske tak og lov, jeg troede bare jeg var dum.

Jeg skrev så et indlæg, til den stakkels "player" hvor ved jeg skrev, jeg havde samme problem, jeg læste så lidt videre i indlægget. uden hel!

Venner! ja Tak!
nogle få minutter efter, besluttede jeg, at lave et indlæg, hvor jeg søgte venner, det gik meget godt med at skrive indlægget, ind til jeg fandt ud af, hvor jeg havde placeret det. jeg havde søreme osse placeret det i "KLANER" ikke lige frem det smarteste træk, at lave, jeg skyndte mig at skrive, jeg godt var klar over fejlen. " så var den redet!;)

Man kan da kun sige det indlæg hjalp. jeg fik hurtigt en del venner. som morede sig over, at jeg havde sat Indlægget i "klaner" når den skulle være i "OFF TOPICS".

Men jeg synes alt i alt, at jeg er blevet super godt modtaget, og hjemmesiden er en Super godt initiativ, at tage så folk kan share deres oplevelser sammen. og hjælpe hinanden.

Slut her fra!

-------------------------

opdateringer følger!!
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her