Pr3dator DK's blog
15-01-2007 - 16:10

Gider ikke rigtigt...


Kender i den her fornemmelse? I har fingrene i de fedeste spil! Dem i har ventet på i flere måneder, tjekket nyheder om spillene, set in-game movies, fulgt med i diverse tråde - spillet udkommer og man kaster sig frådende over det, spiller så langt ud på natten at man næsten ikke kan komme op om morgenen. Man kan ikke komme hurtigt nok hjem fra arbejde eller skole for at igen få controlleren i hånden og dykke ned i et univers hvor folk skyder med skarpt efter dig.

Men så pludselig en dag!
Lige pludselig så sidder man i sin sofa og ska til at starte spillet, men man ska lige se lidt tv først, eller måske surfe lidt - før man har set sig om så har man ikke nået at spille den aften. Det samme sker sjovt nok dagen efter... nå whatever, det er jo ikke hele verden. Men pludselig går det op for en, selv om det er svært at erkende for sig selv, at man måske nok er kørt lidt sur i det. Det er ikke spillenes skyld, fordi de er jo sjove nok. Men hvad er det så? Hvad er det der gør at man fra at spille det fedeste spil pludselig bare blir lad og hellere vil lave ingenting i stedet for at gøre spillet færdigt?

Hvad sker der? Rainbow 6 er jo for fedt!!!
I mit tilfælde her og nu (har prøvet det flere gange før), så mangler jeg de sidste 3-5% på Rainbow Six: Vegas. Jeg har flere gange erklæret dette spil for værende det fedeste spil til Xbox 360, bedre end GoW. Når jeg har spillet det færdigt så mangler jeg ca 1/3 af CoD3, noget jeg enlig også glæder mig til. Og når det spil så er færdigt ligger FEAR og Splinter Cell DA og venter! Alligevel så kan jeg ikke tage mig sammen!

Er jeg syg?
Jeg tror faktiskt at jeg er lidt syg, altså alvorligt talt! Jeg har været igennem nogle virkelig hårde ture på mit arbejde med sindsygt meget overarbejde, og nogle gange umenskeligt stort pres. Jeg har følt mig enormt stressed. Og jeg kan se symptomerne, har nemlig flere kammerater fra samme branche som har ramt muren i 300 km/h. Efter at ha gået ned af stress, så gider man ingenting, kan ikke tage sig sammen til noget som helst. Det kan tage flere måneder at komme sig over! Sådan har jag haft det, i en mild form, i ret lang tid efter hånden... Min lejlighed ligner lort, har ikke støvsuget i laaaang tid. Træner ikke mere, blir bare fed og grim.

Jeg ved sku ikke om det er på grund af stress jeg er blevet så lad, men det tror jeg sku! Har ikke nogen løsning på det. Min arbejdssituation vil ikke ændre sig, det ved jeg nu! Ihvertfald ikke før jeg tager en kæmpe chance og siger op, risikerer at ikke kunne betale regninger før jeg har fået en bix op og køre med mine egne kunder.

Men helt ærligt!?
Ska det virkelig behøve at gå ud over min gaming, som jeg holder så meget af? Det er fandme uretfærdigt!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her