Pr3dator DK's blog
05-01-2007 - 01:57

Onde jokes!

 

Jeg kom lige til at tænke på den ondeste joke jeg har lavet!

Det var efter en firmafest vi havde der hvor jeg arbejdede den gang. Som sedvanligt blev der taget en masse billeder. De billeder blev lagt ud på fælles-serveren så alle ku se dem. Jeg kan ikke huske hvordan jeg kom på idéen, men det har nok været ret tilfældigt.

Det jeg gjorde var at tage et af billederne hvor min projektledere var med på (billedet var taget lidt oven i fra), og retoucherede på billedet et begyndende hårtab. Jeg vidste godt at en overdrivelse ville afsløre joke'n, så jeg gjorde det ganske let, så at der stadigvæk var hår over det hele, men tyndere på toppen.

[jeg prøver at finde billedet, og om jeg finder det så uploader jeg det her...]

Når jeg var tilfreds med resultatet, så fik jeg de andre med på idéen og skiftede billedet ud med originalen. De næste par dage drillede vi alle ham på skift med hans hårtab, og da han spurgte så refererede vi til billedet.

Men så skete, det som gjorde joke'n endnu bedre - jeg sku være ude af huset i nogle dage og glemte derfor alt om min joke.

Efter cirka 2 uger så kom jeg pludselig i tanke om det. Og skyndte mig naturligtvis at spørge ham om nogen havde sagt noget. Han forstod ikke hvad jeg talte om, hvorefter jeg fortalte ham at det hele bare havde været en joke! Han skreg op, og begyndte at slå på mig i sjov, samtidigt som han var lidt småvred kombineret med lettet, og ku sefølgelig også grine lidt af det.

Senere om eftermiddagen kom han hen til mig og var så ret glad. Han fortalte mig at han havde været helt vild ude af den, og havde købt Regain schampoo for at stoppe hårtabet, han havde plaget sin kæreste med at hun skulle kigge og fortælle hvor slemt det var. Hun ku sefølgelig ikke se noget, men det troede han ikke på, og bad hende kigge igen dagen efter. Han havde haft det ret dårligt i et stykke tid, men havde vist nok affundet sig med det til sidst. Bagefter var han så utroligt glad over at ikke miste sit hår - så hele historien endte jo sådanset ret godt!

Men vildt ondt var det, men der var et klima hvor hårde jokes var hverdag, og vi andre fik en heftig griner ud af det!

:-)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her