Pr3dator DK's blog
28-12-2006 - 15:29

Xbox 360 NextGen Konge?


Jeg fik en idé til hvordan Xbox blir vinderen af konsol-krigen der raser i øjeblikket! Og jo mere jeg tænker over det jo bedre synes jeg idéen er, og fatter ikke at det ikke er sket i nu...

Det vil seføli koste ret meget i udvikklingspenge... men hvad gør man ikke for at blive den ledende konsol?

Her er fidusen:

Køb en licens af Unreal-motoren. Lav en shooter basered på enginen. Lav 3 forskellige skins, et andet verdenskrigs-skin, et nutids-krigs-skin, eventuelt et "future-skin". Byg en masse huse, biler, træer, tønder, kasser, gadelamper - alt det man bruger når man laver en bane.

Lav derefter en map-builder hvor brugerne selv kan lave sine egne baner, vælge om de ska være single-player eller multi-player, hvis det er multi-player så ska man kunne lave alle mulige forskellige game-types, capture the flag, desarm the bomb, free the hostages og alt det der. Det ska naturligtvis være muligt at oploade banen når den er færdig bygget.

Når alt det er lavet, så inviter nogle mennesker til at lave alle de fede baner gennem tiderne feks. Counter-Strikes uddødelige Italy, Dust 1 og 2, Rainbow Six' Butcher House, Ghost Recons Embassy og alle de baner folk blir ved med at tale om.


Hvis der bare er alle tænklige våben inkluderet, og mulighed for brugeren at selv vælge udseende på bots, fjender og AI's, massere af forskellige textures, en nogelunde velfungerende 3D polygon-editor, så vil mulighederne være uendlige!

Som sagt så ville det ikke være helt gratis at udvikkle, og den største udfordring ville klart ligge i at læve selve 3D-editorn... Men forestil jer vilket hit det ville blive!!!

I ville ihverfald se mig render rundt på Dust mere en en gang!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her