Pr3dator DK's blog
19-12-2006 - 18:51

Arbejd, arbejd... Del 2.

 

Dagen før...
Ok nu er det dagen før mit store møde med min chef. Dem som læste min forrige artikel kan nok huske at jeg havde arbejdet som en vanvittig under absurde forhold. Jeg endte faktiskt med at arbejde yderligere en aften mere, hvor den først blev 02 før jeg tog hjem. Om fredagen missede jeg de første mange timer af vores årlige julefrokost, og for det ikke ska være løgn, så var jeg også inde og arbejde i weekenden - med de vildeste tømmermænd og en galoperende influenza.

Jeg havde i den tid frem til idag, gået og blevet mere og mere sikker på at jeg ville sige op, og tilbyde min arbejdsplads muligheden at bruge mig som freelance, en tanke som jeg en gang imellem leger med. Men denne gang var det alvor!

Men så idag, havde vi "Gruppe møde" på arbejdet, og hele vores afdeling var taget afsted for at tale om målsættninger og meget mere. Jeg var ret sikker på at jeg bare ville opleve flere ting som gjorde mig sikker i min beslutning. Men til min store forbløffelse gik det helt anderledes.

For det første så kom min chef med nogle anderkendelser angående vores arbejdsinsats - det vil sige at han ikke havde været blind for hvor meget vi arbejdede. For det andet så fortalte han at vi i det næste halve år ikke vil ha særligt meget at lave, på grund af nogle ændringer i arbejdsgangen med vores kunde - og det betyder helt vildt meget for mig, da jeg regnede med at vi ville blive ved med at ha travlt, og at det derfor ville være nemt for mig at få freelance jobs fra dem. Og til sidst fordi vi snakkede nogle ting igennem, og aftalte nogle processer som vi fremefter vil bruge for at sørge for at der er tid til opgaverne, vilket jo har været et af de store issues for mig!

Taget disse nye informationer i betragtning så er min situaion ændret sig ret meget. Og jeg hælder nu nok alligevel mest til at få mere i løn. Men hvis det sker så vil jeg dog stadigvæk satse på at få lavet et firma, og måske tage imod diverse opgaver så at jeg kan være parat til at smutte hvis jeg ender med at stadigvæk være utilfreds.

Det blir spænnende imorgen, og jeg lover at skrive hvordan det er gået så hurtigt jeg kan!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her