Pr3dator DK's blog
16-03-2008 - 17:48

Xbox Live Stalker

Den anden dag da jeg spillede Call of Duty 4 på Xbox Life så modtog jeg en friend request fra en fyr som jeg spillede imod. I første omgang så svarede jeg ikke på friend request'en da jeg jo var igang med at spille. Lidt senere kom der en besked fra ham om jeg ikke godt ville svare på hans friend request. Jeg tænkte at han da gjorde lidt meget ud af det, det var knapt gået 15 minuter siden han sendte requesten. Men da han nu var så ivrig så ville jeg svare ham pænt og sendte en besked hvor jeg beskrev hvordan at jeg foretrækker at ha danskere og "real life" venner i min friendlist og derfor ikke accepterer hans request. Det ska siges at det var en engelskmand bosiddende i London.

Hans svar løber ind kort efter hvor han kun skriver: "It's allright!"
Så skulle man jo tro at den sag var ude af verden.

Men minutet senere får jeg en besked mere som siger: "I send invites to Fun People such as yourself, and it's no sence in sending someone an Invite who MOANS alot! LOL!"
Den besked ved jeg ikke lige hvordan skulle opfattes, jeg havde ikke mit headset sat til, så jeg kan umuligt ha sagt noget som han opfattede som sjovt. Jeg blev nummer ét ret overlegent i det spil hvor han var med, vilket måske var det som gjorde at han ville ha mig i sin friendlist - lidt langt ude men jeg kan ikke komme på andet som det kan være. Og valgte bare at ignorere det.

Men så igen, minutet senere får jeg yderligere en besked som kort siger: "Check my BIO!" (det havde jeg allerede gjort i forbindelse med at jeg modtog hans friend request!) den siger:

"Hi Guys! I like to Help people if they get stuck on Games like "Where Is A Item, How Do I Do This, etc" and I help out people the best I can... IF I can't then I reckon "www.GameFAQ.com" to people for Cheats, Hints & Tips, Walk-Throughs, etc. I'm
[Gamertag cencureret] "[Gamertag cencureret]" is my SECOND GamerTAG, the GamerTAG "[Gamertag cencureret]" is a bit Corrupt meaning that some "Things" aren't usable like "Custom Games (HALO 3), Unable to Trade Superstars (WWE SMACKDOWN V RAW 07 & 08, and some others."

Jeg svarer naturligtvis ikke heller på denne nye besked - og kan ikke se noget i hans Bio som gir mig lyst at ha ham i min friendlist. På dette tidspunkt har jeg fået det indtryk at denne person nok har et mindre socialt problem og har i bund og grund ondt af ham. Helt fra start så virker han som en person der gerne vil i kontakt med andre mennesker. I det felt på ens profil hvor man kan skrive et motto har han skrevet "Pleased To Meet Ya!".
Men uanset hvad så er jeg ikke på Xbox Live for at få nye venner, især ikke i udlandet. Det med at jeg kun foretrækker danske "venner" i friendlisten var lidt en løgn, men jeg syntes at overfor ham så var det en god undskyldning. Og hvis han tjekker min friendlist så har jeg faktiskt, fornær én enkelt, kun danskere i min friendlist.

Dagen efter disse beskeder løb ind kom der yderligere en besked fra ham. Der spørger han hvorfra jeg får disse "venner" i min friendlist, om det er kammerater, familie eller personer fra min skole!? Altså helt ærligt - jeg har da ikke tænkt at forklare hvordan jeg beslutter hvem der skal være mine venner på Xbox Live. Efter at ha læst beskeden så gik jeg ind og gjorde en "Block Communication" på hans brugere. Tænk at det skal være nødvændigt!!!

Poor soul! Håber han finder nogle ligesindede at være Xbox Live friends med.
Og nu har jeg så også prøvet at blive stalket! ;-)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her