Pr3dator DK's blog
14-12-2006 - 02:28

Arbejd, arbejd... Del 1.

 

For anden aften i træk arbejder jeg til kl 01...

Sidste uge havde jeg også massere af arbejde. Der fik jeg at vide at hvis vi ikke nåede deadline så ville vi miste kunden, som er vores største!

Det er ikke min skyld at vi er bagud, jeg sagde for 2 måneder siden at jeg havde brug for 3 uger for at nå denne opgave - jeg fik 2!

Idag nåede at jeg lave 1 forside, inden fredag ved 14-tiden ska jeg ha lavet 5 mere, men imorgen så ska jeg gå kl. 15 fordi det er torsdag, den faste ugedag hvor jeg ser min søn. Det vil sige idag brugte jeg 15 timer på at lave en forside intil på fredag skal jeg lave 5 forsider på 11 timer!

For et par måneder siden hvor jeg havde arbejdet over til omkring midnat hver dag i en uge, og i sidste døgn før præsentation arbejdede jeg igennem hele natten og gik først hjem ved 14 tiden, dagen efter. Da havde jeg brugt min højre hånd (musehånden og "Wacom pen"-hånden) så meget at min lille finger låste sig i den stilling som den er i når jeg bruger musen, eller pennen (nogelunde samme stilling) - jeg var nød til at rette den ud når jeg vågnede om morgenen. Det har taget ca de 8 uger før den igen virker som den ska. I forbindelse med det fik jeg en mindre nedtur efter mange ugers hård stress.

Relativt kort tid før dette havde jeg brokket mig MEGET højlydt, sørgede for at alle fik at vide min holdning om planlæggning og ledelse. Jeg blev kaldet til samtale. Hvor det blev sagt på en "pæn" måde at jeg måske skulle overveje at søge et andet sted hen. Chefen havde glemt at han tidligere havde sagt at vi i vores afdeling var en mand for meget. Så nogen fik den geniale idé at prøve at undersøge om de ikke ku slippe for ham der render rundt og fortæller alle at ledelsen ikke gør sit arbejde godt nok. Vi blev enige om at mødes igen til en ny samtale et par uger senere, hvor jeg så skulle gøre op med mig selv hvad jeg ville - sagt mellem linierne, gerne aflevere min opsigelse. Ugen efter stoppede en i vores gruppe, og vi ville så stå at mangle en mand hvis jeg så også sagde op. Pludselig var jeg totalt inde i varmen igen, og der blev hilset pænt, og spurgt til hvordan det gik. Og den der nye samtale var vidst helt glemt væk...

Efter at vi i september fandt ud af at vores overskud var krympet pænt meget, fik vi at vide at vi nu skulle arbejde mere effektiv og hurtigt da markedet ikke var parat til vores priser, men opnå bedre resultater så at vi ku holde på kunden. Det vil sige højere kvalitet på kortere tid. Siden da har vi fået mindre tid til opgaverne, der er ingen der har fortalt hvordan vi ska opnå bedre resultater, og ikke heller hvordan vi ska gøre det hurtigere...

Sidste år var vi 5 mand om at varetage dette job (2 af dem arbejde dog ikke fuldtid på kunden) - i år er vi 2 mand om samme mængde arbede (men på kortere tid)...

Den samtale nr. 2 som jeg skulle ha i sommer, som aldrig blev til noget fordi ham den anden stoppede ska jeg ha i næste uge, efter jeg har bedt om at få den!

Hvad ska jeg sige til den samtale? Be om sindsygt meget mere i løn? Eller bare aflyse mødet, og stoppe ligeså snart jeg har fundet ud af hvad jeg hellere vil lave?

Indtil da: Arbejd arbejd, arbejd arbejd...

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her