Pr3dator DK's blog
11-12-2006 - 01:04

Den nærmeste fremtid for Xbox 360


Hvilke glæder vil vores Xbox 360 give os den nærmeste fremtid? Vi har lige været igennem en skøn tid med bemærkelseværdigt mange gode titler, GOW, COD3 og R6V bare for at nævne nogle. Men vil MS og alle deres leverandører af spil være i stand til at holde dette høje tryk oppe?

Der er inget tvivl om at det er de næste måneder Xbox 360 ska vise om den kan stå op imod den hårde konkurrance som Wii og PS3 vil give.


Jeg vil ikke gøre mig klog på alt hvad der ligger og lurer lige rundt hjørnet, men kan nævne de spil og det hardware jeg har hørt er på vej. Og det ville være fedt hvis i andre vil kommentere de ting jeg har glemt.

Det første og største jeg lige kommer at tænke på er sefølgelig Halo3. Alle tiders elskede titler til den gamle Xbox - Halo 1 og 2. Uanset hvad så er jeg sikker på at Bungie gir os endnu et hit! Det kan næsten ikke gå galt!

 

Det andet spil som jeg glæder mig utroligt meget til er Xboxens tro følgesvend og evigt høje kvalitetsleverandør Ubisoft og deres: Assassins Creed. Det man indtil videre har set ser jo fantastiskt ud. Og samtidigt så får vi så også endelig lidt innovation - nu kan det være at vi kommer op på NextGen niveau på andet end kun grafiken.

Ved at søge lidt rundt i forumet på dette site så kan man ret nemt at finde ud af HD-DVD drevet er meget ønsket. Jeg har selv bestilt det fra Amazon.de, men modtager det nok først i Juleferien. Det vil jo ikke give Xbox gaming et boost, men alle os der har gået hele vejen og skabt et lille HD-heaven omkring vores Xbox 360, kan nu glæde os over at også se film i HD.

 

På RPG fronten som ikke selv er blandt min favorit genre kommer der dog nogle spil som jeg helt sikkert vil komme til at købe. Mass Effect kan jo ikke fejle - og jeg er næsten sikker på at her har vi endnu en stooor titel, måske på størrelse med GOW. Fable 2 er også annonceret, som sagt er jeg ikke den store RPG fan, men et Fable 2 hvor udviklerne har lyttet til sit pubklikum kan måske skabe et hit. Udover Mass Effect ser jeg også frem til endnu et spil i Chronicles of Riddick franchisen - Buthcer's Bay til gamle Xbox var et super spil, og hvis 2'rn har samme høje standard så kan det ikke undgå at blive et super spil. Spillet er endnu ikke annonceret men Vin Diesel kom til at afsløre at spillet er på vej i et interview.

Guitar Heaven er også på vej til Xbox 360, det kan måske være et, omendt lille, svar på det som Wii tilbyder med sin "aktive" styring af spillene, da nu ikke Vision Cam'en tilbyder andet end fotochat. Men måske er det lige til den lille krabat den næste store overraskelse ligger, kan ikke forestille mig at MS laver et kamera uden at de har tænkt sig at bruge det til andet end chat.

Og for at lige nævne nogle flere spil som er på vej, og som har potentiale til at blive fede så er her en lille liste med spil som man ska holde øje med: (links til videos)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her