Pr3dator DK's blog
26-06-2007 - 16:28

Yeah... nu laver Hollywood engelske film!Efter min mening så må denne film være stærkt inspirered af 28 days later og Children of Men, og måske til dels også 12 Monkeys - alle 3 film som jo er mere eller mindre ret engelske film (12 Monkeys instruktør er engelsk).

Typiskt Hollywood frestes man at sige... Ligeså snart et mindre land har succes med en film så efter-aber Hollywood eller laver en amerikanisered geninsspillning som sjældent blir andet end en ok b-film. Men med det her koncept så kan jeg godt forstå at de vil være med... Der hvor vi idag er med computer animerede effekter i film, så kan der inden for denne genre laves nogle ret flotte og fede film.

Det er ikke meget traileren afslører, men det man indtil videre kan sige om filmen og dets plot så minder det ret meget om 28 days later. En virus dræber alle mennesker bortset fra få overlevende - i denne film, dog kun én! Men der er selvfølgelig også nogle andre der har overlevet... hvor det i 28 days later er zombier så vides det ikke helt hvad det blir i I am Legend... måske bare misfostre. Men med tanke på at der kun står 5 personer på rollelisten, så vil mit gæt være at Will Smith, der spiller den eneste overlevende, så måske alligevel ikke er det eneste menneske tilbage, og at "zombierne" nok blir i form af computer-animerede monstre.

Nå men kopi eller ej så har jeg altid faschinerets af tanken om at være bland de eneste overlevende på jorden, og ligesom i mine fantasier så ser man også i traileren Will Smith rende rundt i et helt forladt New York og lave den slags man nu pludselig kan tillade sig at gøre når der ikke er andre at tage hensyn til.

Det blir ret spænnende at se vilken drejning denne film tager i et ellers etableret koncept. Jeg håber at det man indtil videre har set er det eneste som kan sammenlignes med 28 days later, Children of Men og 12 Monkeys - og at I am Legend gir os noget helt nyt.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her