Pr3dator DK's blog
29-01-2007 - 15:21

Johnny Reb gonna kick som ass!
Jeg var lige en tur på loftet og fandt mine gamle tinfigurer! Som jeg prøvede at beskrive i min forrige artikel så er jeg ikke nogen nostalgisk person... men det må jeg måske nok tage i mig. Fordi mødet med mine gamle orcer, elver, spacemarines og hvad der ellers var af sjove ting gav mig altså et kærkommet tilbageblik på de mange sjove stunder jeg havde sammen med mine venner da jeg var teenager!

Samtidigt så kom jeg også i tanke om at det er på tide at give stafetten videre til mine nevøer. De har rodet en del med Warhammer... Men jeg tror ikke helt at det er blevet til noget ordenligt!

Derfor vil jeg introducere dem for et spilsystem som en kammerat udviklede og udgav i bogform under navnet: Bonnie Blue! Et spilsystem som er beregnet til 2-6 spillere, med hver ca 5 figurer. Størrelsen på spillepladen skal være omtrent en kvadrat meter. Og et spil vil typiskt vare ca. 2-3 timer.Bonnie Blue er først og fremmest lavet til den amerikanske borgerkrig og da slagmarken ikke er større en den der kvadratmeter, og der ikke er flere end højst 40 figurer af gangen så er det kun små missioner man spiller, feks erobre den efterladte kanon, eller dræb modstandernes Officer inden 7 runder er gået. Men da man har så få figurer så når de allesammen at få sin egen personlighed afhængigt af hvordan de performer, hvilket betyder at de små mænd nærmest får deres eget liv, og man ændrer gerne sin taktik for at det bedre ska passe til deres personlighed. Viiiildt sjovt!

Jeg har sendt en invitation til ungerne, med billede af de morderiske rebeller, og nu så glæder jeg mig som en lille dreng til at få lov at sende en sværm af hagl afsted mod de små nordstatsmåse! :-)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her