Pr3dator DK's blog
28-01-2007 - 20:24

Nostalgiske maps!Jeg er normalt ikke en særligt nostalgisk person. Jeg synes at det mest spænnende er det som er ved at ske eller det som kommer til at ske i fremtiden. Men lige hvad spil angår, så har jeg det lidt anderledes. Og det kan i bund og grund nok skyldes den kæmpe brøler jeg mener at Ubisoft gjorde ved at ændre konceptet i to af mine favoritspil: Ghost Recon og Rainbow Six. Det kan godt være at de spil stadig idag er blandt de fedeste, men sådan som de var i starten, med alle de strategiske muligheder er bare meget federe end hvad det er idag.

Men nok om det. Jeg lavede en gang for laaang tid siden en tråd om vilke baner jeg syntes var de fedeste, dem som når man tænker på dem idag, gir en smule gåsehud i nakken. Dette er mere eller mindre en kopi af hvad jeg skrev i den tråd. Jeg vælger at vise tre baner, som er bland de fedeste jeg har spillet. Måske ikke lige de aller bedste, men nogen som har givet mig mere end bare god underholdning.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Lost Thunder (Rainbow Six: Rouge Spear)Jeg glemmer aldrig denne bane... det var det første spil jeg købte til PC (havde godt nok spillet Unreal og lidt andet på en mac). Dette var fjerde bane, jeg var endelig ved at ha forstået konceptet med spillet. Når jeg hører opstartsmusiken i mit hoved idag så løber det koldt ned af ryggen på mig, og jeg tænker kun på denne bane... Glemmer aldrig regnen der pisker ned, den spøgelse agtige stemning i den Eks-Yugoslaviske ruinby. Uha det var en aaaalt for fed bane.

Missionen: En helikopter med en Nato genearal ombord er styrtet ned et sted i det krigshærgede Eks-Yugoslavien. Din opgave er at sammen med dit hold finde generalen som forventes at være tilfangetaget af Serberne. Missionen starter hvor helikopteren er styrtet ned i en udbombed gammel by. Lige i starten af missionen skal man krydse en gade, hvor der for enden af gaden ligger en kirke med et højt tårn. Jeg havde delt mit hold op i 3 grupper - 2 normale grupper riffler og supportvåben, og en gruppe med en enkelt Sniper. Jeg lod den ene gruppe vade over gaden for mens jeg selv ville føre den anden gruppe om bag kirken, da jeg pludselig hørte 4 skud, kort efter kunne jeg se på min HUD at hele den anden gruppe var udslettet. Det viste sig at sidde en serbisk sniper oppe i kirketårnet! Ved siden af kirken var der et hus fyldt med serber som strømmede ud ved første skud. Generalen var holdt fange i en større ruin, vogtet af ret mange serbere. For at befri ham var man til sids nød til at storme ind i et rum og skyde de to sidste vagter, og risikere at dræbe generalen eller selv blive skudt.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Stone Bell (Ghost Recon)Det kræver en forklaring hvorfor lige denne bane er en af de fedeste... Men på dette tidspunkt havde jeg spillet R6: Rouge Spear tyndt på alle deres baner: Urban Operations, Covert Operations, Black Thorn og var enlig lidt træt af at banke terrorister. Og Ghost Recon startede også med at man de første 2 baner skyder terrorister - men lige pludselig så stod man øje med øje med Vestens største fjende "Russerne". Endelig fik jeg møde veltrænede kamptropper, de var naturligtvis ikke anderledes kodet en de andre fjender, men det føltes bare alt for vildt. Det er noget de kan lære noget af idag, uanset hvor godt programered AI'n er, så er det altså begrænset hvor fedt det føles at skyde mexikanske terrorister. Embassy var også rigtigt en rigtigt fed bane, hvor jeg brugte meget tid både online og i Terrorist hunt!

Missionen: Man har fået i opgave at stoppe en deling russiske kampvogne der bevæger sig igennem et pas. Man finder ret hurtigt ud af at det ikke duer at blive stående og vente på kampvognene, men er nød til at lave en ambush. Det kunne lade sig gøre ved at bevæge sig op i højlandet på begge sider af vejen i bunden af klyften. Sagen er bare den at der møder man russiske fodfolk udstyret med grenade-launchers. Efter en hård kamp er det nu muligt at benytte sig at en bro der løber hen-over vejen, eller komme ind bag ved kampvognene!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Dust (Counter Strike)Sjædent har jeg følt mig så hjemme i det digitale univers som på denne bane, jeg kendte den sikkert bedre en min egen lejlighed. Det var også her jeg havde et af mine største online øjeblik, det var ved den der tunnel hvor man altid mødtes midt på banen... Skudduellerne indledtes tit med at der kastedes et par granater fra begge sider... Jeg havde f*cket lidt med køb af våben, så jeg kom et par sekunder senere frem en de andre, men kastede alligevel min granat. Nogen havde allerede kastet en granat som havde skadet pænt mange af modstanderne - min granat nakkede ihverfald seks modstandere - helt vildt fedt! Italy er også en af de der baner som jeg stadigvæk besøger i mine drømme!

Missionen: Som nok alle ved, så er Counter-Strike et Multiplayer spil. Man vælger om man vil være Terrorist eller Counter-terrorist. Terroristernes opgave er at lægge en bombe og sørge for at den bliver sprængt i luften. Anti-terror korpsets opgave er at dræbe terroristerne før de når at lægge bomben, eller at afmontere bomben inden tiden er udløbet.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her