thomasleech's blog
10-12-2007 - 21:25

Ingen nye indlæg: Meget travlt!!!

Nu har jeg ikke skrevet de sidste par dage, hvilket jeg gerne vil undskylde overfor dem der rent faktisk synes det jeg skriver er værd at læse! Desuden fedt at få konsktruktiv kritik, både ris og ros. Dette gæælder også hvad angår nyheder. Som skribent er det bedste man ved når folk komenterer på ens nyheder. Så komenter for guds skyld!

Men anyways... Grunden til jeg har haft så travlt er fordi samtlige lærer synes de vil have en aflevering inden jul hvilket i sig selv gir' stress, men så er det godt man har en anmeldelse man kan arbejde med. ;)
Jeg var så heldig at modtage Simpsons the Game til Wii i Lørdags og dette vil vi selvfølgelig bringe en anmeldelse af på console.dk så snart som muligt.

Men hvad jeg i dag vil prædike om er mit forhold til YouTube... Jeg elsker siden og dens funktioner når man selv er forbruger og skal se film, men der slutter det også. Som i nok ved kunne jeg ikke få YouTube linket i min første post til at virke, og som om dette ikke var nok, så har mit internet nu været igang med at uploade en 9minutters lang film i over 2 timer!!!! (det skal lige sige jeg har en 10mb forbindelse, så det er ike fordi mit net er specielt dårligt)

Har i selv haft problemer med YouTube, så post venligst en komentar forneden. :)

Opdatering: Dejligt at Rechain og Mugge kan hjælpe sådan en idiot som mig! :D


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her