thomasleech's blog
10-12-2007 - 21:25

Ingen nye indlæg: Meget travlt!!!

Nu har jeg ikke skrevet de sidste par dage, hvilket jeg gerne vil undskylde overfor dem der rent faktisk synes det jeg skriver er værd at læse! Desuden fedt at få konsktruktiv kritik, både ris og ros. Dette gæælder også hvad angår nyheder. Som skribent er det bedste man ved når folk komenterer på ens nyheder. Så komenter for guds skyld!

Men anyways... Grunden til jeg har haft så travlt er fordi samtlige lærer synes de vil have en aflevering inden jul hvilket i sig selv gir' stress, men så er det godt man har en anmeldelse man kan arbejde med. ;)
Jeg var så heldig at modtage Simpsons the Game til Wii i Lørdags og dette vil vi selvfølgelig bringe en anmeldelse af på console.dk så snart som muligt.

Men hvad jeg i dag vil prædike om er mit forhold til YouTube... Jeg elsker siden og dens funktioner når man selv er forbruger og skal se film, men der slutter det også. Som i nok ved kunne jeg ikke få YouTube linket i min første post til at virke, og som om dette ikke var nok, så har mit internet nu været igang med at uploade en 9minutters lang film i over 2 timer!!!! (det skal lige sige jeg har en 10mb forbindelse, så det er ike fordi mit net er specielt dårligt)

Har i selv haft problemer med YouTube, så post venligst en komentar forneden. :)

Opdatering: Dejligt at Rechain og Mugge kan hjælpe sådan en idiot som mig! :D


05-12-2007 - 18:59

Yallahrup færgeby

Jeg forholder mig altid meget kritisk til alting, hvilket har givet mig samme humør som Simon Cowell. Men ind imellem laves der noget godt, og det vil jeg fortælle om i dag.

Yallahrup færgeby har virkelig fanget min opmærksomhed, og på trods af dårlige sange, så er humoren lige mig, og den minder lidt om Terkel i Knibe vi jo alle kender. Derfor vil jeg råde alle der har lyst til et godt grin at gå ind på dr.dk/yallahrup, hvor kan kan se alle afsnit der er blevet vist, pluds dagens hvis man ikke kan vente til 22:20.Imorgen vil jeg igen forsøge at poste en eller anden YouTube-video. So keep checkin' in...

04-12-2007 - 18:56

December måned

Dette er mit første blog-indlæg og jeg vil derfor starte med at fortælle lidt om hvad denne blog kommer til at handle om:

Da jeg er anmelder på søstersiden console.dk vil jeg selvfølgelig fortælle lidt om de spil jeg skal anmelde, men jeg vil for det meste bare skrive om ting inden for spilindustrien jeg er enten utilfreds ellerr tilfreds med. ;)

Men da det er mit første (meget korte) indlæg vil jeg smide en YouTube-film ind. Da det snart er et must på alle blogs rundt omkring.  Master Chief spiller også GH III http://uk.youtube.com/watch?v=8zYlnK_TI6Q

Opdatering: Efter utallige forsøg har jeg ikke kunnet få YouTube afspillern til at virke og i får derfor et gammeldags link.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her