Thomasbn's blog
22-01-2007 - 19:20

Live til Boxen.

Dette er mit første blog indlæg.. well, lige for at hurtigt give et resume af hvem jeg er så, jeg er 14 til dags dato, jeg er folkeskole elev, min første konsol var en Playstation 1, derefter fik jeg en gameboy, så en playstation 2, så en advance, så en DS'er og så en Xbox 360'er (Mener at de alle sammen står i rækkefølge)

Men som i kan se har jeg aldrig haft en Xbox, tror faktisk heller aldrig jeg har prøvet en xbox.. eller jo, måske en enkelt gang i Fona i 30 sekunder, før jeg bevægede mig over til PC spillene, så at vælge at putte Xbox'en på ønskelisten tog en del overvejelse, men til sidst indså jeg at Xbox nok ville være et godt skridt ind i de næste konsollers generation.

Så, jeg er en forholdsvis nyfødt Xbox gamer.

Og så lige for at sige det så er det en Xbox Premium jeg købte, hvori spillet Gears of War fulgte med :)

Men til sagen, jeg har valgt overskriften "Live til Boxen", pga. jeg i dag købte 12 måneders Live til boxen, efter at have prøvet en 48 Timers trial som fuglte med mit Tony Hawks Project 8, og har/kommer nok ikke til at fortryde det da jeg virkelig føler at online delen til sådan noget som Gears of War og Call of Duty 2 er nok til at investere i det.

Så, sådan er det, jeg er omtrent en måned gammel Xbox spiller, og fortryder ikke et sekund at have investeret i boxen.  Så håber i alle sammen vil tage godt imod en ny "Xbox'er" :D

Thomasbn er smuttet igen. 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her