Thomasbn's blog
09-05-2007 - 17:04

Flot Fona, flot.

Som de færreste ved gad min xbox ikke at spille visse af mine spil for nogen tid siden, men jeg har været lidt doven og ikke har fået sendt den til reperation, hvilket egentlig ikke betød så meget da vejret jo har været så godt at det ville være en skam at game spil hele dagen. Men her den 2. Maj fik jeg nu alligevel taget mig sammen til at gå ned i fona med boxen, og den blev sendt afsted, jeg fik sådan en lille flot papir lap fra Eletronik Centret, hvorpå der var kode så jeg kunne se hvordan det gik med min Xbox.
Men det var også alt sammen fint, jeg regnede med at Eletronik Centret ville sende boxen til Microsoft med det samme osv. og jeg ville se den om nogle uger.
Og i mandags, (Blå Mandag for mig) var jeg i Århus, og fik da også købt nogle spil til boxen, til når den kom hjem (Halo, Halo 2 og PGR3), så nu var jeg jo rigtig klar til min tretresser ville vende hjem. Så her i går tjekkede jeg forsjovt for at se hvor langt min xbox var nået og mindsandten, der stod sq reperaet! hold da helt kæft det gik stærkt tænkte jeg, og så stod der samtidigt at jeg kunne afhente den i min lokale fona butik næste dag (i dag), så jeg helt oppe og køre, for nu kunne jeg jo få spillet Halo osv. Og besluttede mig da også for at jeg ville købe Spider-Man 3 og Guitar Hero 2 nede i butikken, når jeg nu skulle hente den.

Og så kom dagen, jeg skulle ned og hente den, jeg hævede 700kr til Guitar Hero og kom ind i Fona butikken og gav min papir lap til den nærmeste ansatte og han snakkede med en anden om det, og da han så kom over til mig kom denne undskyldning: "Ja, vi beklager, men det er desværre en fejl, den er sendt vidre til Microsoft for at blive fixet" (ikke nødvendigvis helt ordret)
Se dér, blev jeg godt nok skuffet.

Hvad så drenge (og piger?), nogle som også har prøvet det her?
For da jeg stod nede i butikken, stod der også en dame med en papir lap og fik samme undskyldning som mig.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her