Thomasbn's blog
13-06-2007 - 19:49

Its back.

Ja, jeg har fået en ny Xbox360 hjem. Faktisk fik jeg den hjem for nogle dage siden, men har bare ikke lige haft tid til at poste det :)

Men altså, jeg er stadig lidt skuffet over det Fona gjorde (læs tideligere blog indlæg), men life goes on. Så nu er jeg generalt bare glad for at den er hjemme, og har jo PGR3, Halo, Halo 2 (af de ny indkøbte spil) at give mig til, og regner stærkt med at købe Forza Motorsport 2, da det lyder til at skulle være ekstremt godt.

Blot det jeg ville fortælle - Im out.
09-05-2007 - 17:04

Flot Fona, flot.

Som de færreste ved gad min xbox ikke at spille visse af mine spil for nogen tid siden, men jeg har været lidt doven og ikke har fået sendt den til reperation, hvilket egentlig ikke betød så meget da vejret jo har været så godt at det ville være en skam at game spil hele dagen. Men her den 2. Maj fik jeg nu alligevel taget mig sammen til at gå ned i fona med boxen, og den blev sendt afsted, jeg fik sådan en lille flot papir lap fra Eletronik Centret, hvorpå der var kode så jeg kunne se hvordan det gik med min Xbox.
Men det var også alt sammen fint, jeg regnede med at Eletronik Centret ville sende boxen til Microsoft med det samme osv. og jeg ville se den om nogle uger.
Og i mandags, (Blå Mandag for mig) var jeg i Århus, og fik da også købt nogle spil til boxen, til når den kom hjem (Halo, Halo 2 og PGR3), så nu var jeg jo rigtig klar til min tretresser ville vende hjem. Så her i går tjekkede jeg forsjovt for at se hvor langt min xbox var nået og mindsandten, der stod sq reperaet! hold da helt kæft det gik stærkt tænkte jeg, og så stod der samtidigt at jeg kunne afhente den i min lokale fona butik næste dag (i dag), så jeg helt oppe og køre, for nu kunne jeg jo få spillet Halo osv. Og besluttede mig da også for at jeg ville købe Spider-Man 3 og Guitar Hero 2 nede i butikken, når jeg nu skulle hente den.

Og så kom dagen, jeg skulle ned og hente den, jeg hævede 700kr til Guitar Hero og kom ind i Fona butikken og gav min papir lap til den nærmeste ansatte og han snakkede med en anden om det, og da han så kom over til mig kom denne undskyldning: "Ja, vi beklager, men det er desværre en fejl, den er sendt vidre til Microsoft for at blive fixet" (ikke nødvendigvis helt ordret)
Se dér, blev jeg godt nok skuffet.

Hvad så drenge (og piger?), nogle som også har prøvet det her?
For da jeg stod nede i butikken, stod der også en dame med en papir lap og fik samme undskyldning som mig.

12-02-2007 - 20:49

Viva Gears of Piñata

Greetings XboxLifere! :D

Lad mig starte med at sige at Rare og Epic Games ikke har sluttet sig sammen og lavet "Viva Gears of Piñata" - Hvis i nu skulle have fået den idé fra min Blog-Overskrift :)
Dog ville tanken være lidt .. creepy. Forstil dig Marcus rende rundt i din have, eller en Piñata dukke op midt i en ildkamp.. Jep, moving on, slet ikke det jeg skulle komme ind på ;)

Gears of War:
Ja, jeg fik spillet med da jeg fik min xbox i decembers, og har ikke rigtig fået taget mig sammen til at komme ind i historien, men det fik jeg så gjort for nogle dage siden, og det er virkelig et fantastisk spil, altså at skulle få Marcus til at løbe hen til det nærmste cover sted for ikke at blive gennemhullet er fedt :)
Og online delen er også utrolig flot, og det er virkelig, virkelig fedt at køre en chainsaw igennem en fjendes hovede :)
Men vil poste mere om mine oplevelser med Gears of War i den nærmeste fremtid.

Viva Piñata:

Mit Viva Piñata.

Her i den kolde vinterferie, følte jeg at jeg manglede noget afvendning til fps spillene og tony hawk som jeg har, så idag var jeg nede og købe Viva Piñata :)
Har kun lige fået spillet i godt og vel en time, og mit første-hånds indtryk er godt,
gameplayet er sjovt, og spillet er virkelig afstressende.
Vil også poste mere om spillet i den nærmeste fremtid, når jeg har fået spillet noget mere.

Og det var så alt for i dag.

Thomasbn er atter smuttet igen.

EDIT:
Og i er altid velkommen til at skrive nogle gode Viva Piñata's tips i kommentarene :)
Smutter igen.
22-01-2007 - 19:20

Live til Boxen.

Dette er mit første blog indlæg.. well, lige for at hurtigt give et resume af hvem jeg er så, jeg er 14 til dags dato, jeg er folkeskole elev, min første konsol var en Playstation 1, derefter fik jeg en gameboy, så en playstation 2, så en advance, så en DS'er og så en Xbox 360'er (Mener at de alle sammen står i rækkefølge)

Men som i kan se har jeg aldrig haft en Xbox, tror faktisk heller aldrig jeg har prøvet en xbox.. eller jo, måske en enkelt gang i Fona i 30 sekunder, før jeg bevægede mig over til PC spillene, så at vælge at putte Xbox'en på ønskelisten tog en del overvejelse, men til sidst indså jeg at Xbox nok ville være et godt skridt ind i de næste konsollers generation.

Så, jeg er en forholdsvis nyfødt Xbox gamer.

Og så lige for at sige det så er det en Xbox Premium jeg købte, hvori spillet Gears of War fulgte med :)

Men til sagen, jeg har valgt overskriften "Live til Boxen", pga. jeg i dag købte 12 måneders Live til boxen, efter at have prøvet en 48 Timers trial som fuglte med mit Tony Hawks Project 8, og har/kommer nok ikke til at fortryde det da jeg virkelig føler at online delen til sådan noget som Gears of War og Call of Duty 2 er nok til at investere i det.

Så, sådan er det, jeg er omtrent en måned gammel Xbox spiller, og fortryder ikke et sekund at have investeret i boxen.  Så håber i alle sammen vil tage godt imod en ny "Xbox'er" :D

Thomasbn er smuttet igen. 

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her