Thomas.Madsen's blog
25-04-2008 - 15:41

(Skod)Anmeldelse - God of War Part Deux

Fandt lige en anmeldelse, som er 02 værdig!

OBS: For en god ordens skyld, må jeg nok hellere lige sige at der er mig der har skrevet den! :PKratos har endnu et opgør med guderne på Olympen. Dette resulterer næsten i et Re-make af det første spil.

God Of War blev hyldet helt op til skyerne, der hvor kun SAS og Gud har været. Spillet blev rost for fantastisk grafik, fed historie, godt gameplay og så videre, og så videre, og alt det er jo også fint, så længe at det passer! Det kan så diskuteres, men ikke desto mindre solgte spillet nok til, at en 2'er kunne retfærdiggøres.
Historien i God of War 2 er faktisk ganske ok, selvom slutningen i det første spil var ret lukket og derved ikke ligefrem skreg "SEQUEL" under rulleteksterne.
Guderne har vendt vore kære Kratos ryggen, og sådan noget fis skal selvfølgelig ikke gå ustraffet! Desværre er der den ulempe at Kratos har fået frataget sin gudestatus, for ellers ville historien i God of War 2 være så godt som ikke-eksisterende, og desuden ville man have våben og magier så gode, at de kunne slå selv General RAAM fra Gears of War ihjel i mindre end et par hug! Nu må Kratos kæmpe sig igennem ild og vand, for at kunne hævne sig på de mugne guder.

Alt andet end historien er godt og vel det samme som i det første spil. Det er stadig af helvede til mange fjender, der skal have af helvede til mange slag. Dette er dog fint nok, for det var jo igrunden det, der gjorde det første spil så fedt. Nye tiltag og idéer er der ikke mange af, en af de eneste nye tiltag er flyvesekvenser.
Med Pegasus til rådighed, skal du nu slagte fjender i luften. Dette fungerer omtrent ligeså godt, som den danske regering! Styringen er helt af helvede til, og det føles på en eller anden måde malplaceret. Det er for langsomt og kedeligt! Det er set tusinde gange før og alle gange er det ligså kedeligt. Jeg kunne ikke andet end sukke, når Pegasus kom skrigende til undsætning. Det er en ommer!

Grafikken i God of War 2 er rigtig flot! Det er den type spil, der viser, at der stadig er liv i sidste generation af spilkonsoller! Jeg kan ikke andet end fryde mig, når jeg hører hvordan min Playstation 2 kæmper for livet, den hoster og pruster, og larmer som ind i helvede, men det er ligegyldigt, for grafikken er fremragende og fjernsynet kan skrues højere op, hvilket absolut ikke gør noget, for også på lydsiden leverer GoW 2 varen! Musikken er stor og passer perfekt til spillet. Lydeffekterne er som lydeffekter nu er; pænt kedelige. Men sådan er det nu i alle spil, så jeg blev ikke skuffet. Stemmeskuespillet er også rigtig godt, på nær Kratos, der lyder som amerikansk steroide-bøf! Han lyder lidt som skurken fra en dårlig Steven Seagal-film og det passer ikke ind i Grækenland.

Alt i alt så leverer God of War 2 varen. Det er et rigtig drengerøvsspil, med blod, vold og damer(lige kort). Desværre minder det for meget om 1'eren og jeg synes ikke rigtig, at det føles som en 2'er! Det føles som en udvidelsespakke - lidt ekstra baner smidt oveni. Men det fortjener stadig et 8-tal, for den gode underholdning!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.