Thomas---89's blog
09-06-2012 - 12:41

Jeg kæmper..

Hvad er der sket siden sidst? Det hele er begyndt at gå op for mig, at jeg ikke bliver lige så gammel som jeg havde håbet på, men jeg må bare være taknemlig over det jeg har nået indtil videre. Det er svært at forstå, men jeg har bare været uheldig. Det er blevet lettere at snakke med min familie omkring det hele efter det er kommet lidt på afstand. Vi har snakket en del praktiske ting igennem omkring begravelse osv. forhåbentligt går der en del tid endnu, men det er rart at have det ude af verden.


Jeg fortalte det til mine venner, og det var selvsagt ikke let, men det måtte gøres. Mine forældre stod heldigvis for at fortælle det til resten af familien. Mine venner blev meget chokeret da de fik beskeden, de troede jo at det hele gik fremad med mig. Så de blev meget chokeret, og en enkel begyndte endda at græde. Det var utroligt hårdt, og vi kan stadigvæk godt have det sjovt sammen. Jeg havde jo fået en julegave af dem, hvor de ville give mig en rejse til England og se fodbold, men den idé blev skrottet, fordi vi ikke ved hvordan det hele kommer til at gå med mig? Men jeg er ikke gået helt glip af fodbold, i stedet for at tage til England, fik de hurtigt stablet en tur sammen så vi var en tur i Tyskland og se Brasilien – Danmark. Selvom Danmark tabte kampen, så var det en fantastisk oplevelse. For mig står Brasilien som noget helt specielt, og det første jeg kan huske af fodboldkampe er fra VM 98. Derfor var det en helt speciel oplevelse at komme ned og se dem spille, så jeg har også besluttet at jeg skal til VM 2014 i Brasilien :-).


Jeg var en tur på min tidligere arbejdsplads forleden. De har også hørt at jeg var syg, og jeg har jævnligt snakket med mine tidligere kollegaer, så jeg var lige oppe for at se hvordan de havde det og om der var styr på tingene nu jeg ikke var der :-). Min tidligere chef blev meget overrasket over den drejning det hele har taget, men han troede på at jeg nok skulle klare det, så det var dejligt med noget støtte. Jeg tilbød endda, at komme og arbejde en dag hvis han gerne ville have det, kun 1-2 timer da det godt kan blive en smule kedeligt at sidde der hjemme hele tiden, og han var ikke afvisende så det er dejligt. Nu må vi se hvordan det går, men forhåbentlig kan jeg komme op og arbejde lidt.


Jeg har været til noget undersøgelse på sygehuset for at se hvordan jeg reagere på den behandling jeg får i øjeblikket, og svaret har været positivt. Der er ikke sket yderligere spredning, og knuderne er ikke vokset, men de er til gengæld heller ikke blevet mindre! Det betyder at den livsforlængende behandling jeg får virker, og hvis det bliver ved med det, skulle jeg gerne have et godt stykke tid endnu, så det satser jeg på.


Jeg har lige fået at vide, at min søster skal giftes til september, så det glæder jeg mig rigtig meget til. Så længe man har noget at kæmpe for, så tror jeg man ’holder’ længere.


Så selvom det snart er 1 mdr. siden jeg fik beskeden af lægerne, så har det været svært at få armene ned, fordi der har været så mange ting der har gjort mig glad. Fodboldkamp, arbejde, god besked på sygehuset og den bedste af alle, min søster skal giftes!! Det der kan gøre det hele lidt bedre er en sejre til Danmark senere i dag, det ville være fantastisk.


Jeg var sammen med min kusine forleden hun er 10 år, og hun sagde til mig, at hun håbede min kræft fik kræft så den kunne lære det, og jeg kunne blive rask :-). Så derfor er der ikke andet at sige, end at min kræft forhåbentligt næste gang jeg skriver har fået kræft. Bum.


Og så endnu engang tak, til Jer alle for at støtte mig, det betyder meget. 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her