Thomas---89's blog
27-04-2012 - 23:07

På den igen!

Hej, det er lang tid siden jeg sidst har skrevet, og med god grund. Min Xbox kom tilbage fra reparation, men det er nu ikke fordi jeg har siddet og spillet hele tiden at jeg ikke har opdateret bloggen. Der er desværre en anden grund.


Efter mit sidste blogindlæg troede jeg alt var guld og grønne skove, og at alt ville blive som det var før. Men desværre var alle test alligevel ikke som det skulle værer. Der viste sig at der var kommet metastaser på både leveren (igen) og nu også lungerne.


Efter jeg fik at vide, at der var spredninger til lungerne gik der ca. 1 uge før jeg blev opereret, men metastaserne var så store at de ikke kunne opereres væk. Det var et hårdt slag at få at vide, at der var spredninger og endnu hårdere at få at vide, at de ikke kunne opererer det væk. Så nu er jeg i stedet startet i intensiv kemoterapi, som jeg skal have svar på om 2 uger om det virker eller om der skal gøres noget andet?


Den dag jeg fik at vide, at der var spredninger til lungerne var den værste dag i hele det her forløb. Jeg fik at vide, at mine chancer for at overleve dette, afhænger af hvor meget det havde spredt sig, og da det viste sig at det havde spredt sig for meget til at de kunne operere kunne jeg godt selv ligge to og to sammen.


Ifølge internettet, så er overlevelseschancerne efter 5 år kun 9% ! Jeg håber at kemoterapien virker og at jeg kan blive en del af statistikken og de 9%. Men jeg bliver meget klogere om 2 uger, hvor jeg skal have en samtale med lægen.  


Det var hårdt, at skulle fortælle mine søskende at jeg var syg igen, at se deres ansigter da de fik det at vide. Heldigvis var mine forældre med mig da jeg fik det at vide af lægen, så jeg slap for selv at fortælle det til dem, og de kunne hjælpe med at fortælle det til resten af familien og søskende. Hele mit sygdomsforløb indtil videre har vist overfor mig, at der er langt flere der tænker på en end jeg nogensinde havde troet på. Gamle venner jeg ikke har snakket med siden folkeskolen, har skrevet og ringet til mig for at høre hvordan det går med mig, og det er sådan noget der kan gøre ens dag meget bedre.


Nå, det var ikke det længste indlæg, jeg synes bare lige jeg ville dele dette med Jer, da I har været en stor hjælp tidligere. Der kommer mere nyt om ca. 2 uger når jeg ved mere, og forhåbentligt er det gode nyheder. 

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her