Thomas---89's blog
05-02-2012 - 17:14

Verden væreste besked, part 8

Hej – det er ved at være et stykke tid siden sidste blog indlæg. Selve operationen jeg var igennem gik heldigvis godt og de fik denne gang fjernet det onde. Det var en rigtig god nyhed at vågne op til, så nu skulle alt det onde altså være fjernet :-). Tiden efter operationen var det ikke alting der gik som det skulle, hvilket også er en af årsagerne på at jeg først skriver nu.
En af de komplikationer der kom, var at der hvor de havde haft mig åbnet op for at operere ikke ville hele igen og ikke nok med det, så endte det med at der gik infektion i såret. Dette gjorde at jeg endte med at få blodforgiftning, men heldigvis var jeg stadigvæk indlagt og det blev derfor aldrig rigtigt alvorligt. Det betød dog at jeg har været indlagt lidt længere tid end de først havde regnet med.


Jeg var efter operationen indlagt indtil d. 23 januar. I den periode jeg var indlagt efter operationen blev der lavet forskellige test for at se hvordan det var gået – og de første undersøgelser er yderst positive og det hele skulle være fjernet og der skulle ikke være mere. Jeg har dog fået én kemo behandling siden for at minimere risikoen for tilbagefald, og skal have en eller to behandlinger mere. Samtidig venter jeg svar på en kikkert undersøgelse men forventer at den er positiv lige som de andre undersøgelser der er lavet. Hvis alt går som det skal, kan jeg om kort tid kalde mig selv for ’helbredt’ dog skal jeg gå til kontrol engang i mellem fordi man åbenbart ikke kan helbredes helt i og med, at der altid er en risiko for tilbagefald.


Og så til de dårlige nyheder, tre dage efter jeg var kommet hjem ville jeg sætte min nye xbox til som jeg fik i julegave og spille lidt. Jeg når dog ikke meget mere end, at sætte den til strøm og koblet til tv’et før den får red-ring-of-death. Jeg når ikke engang at se xbox logoet!


Så den er blevet sendt til reparation og imens venter jeg spændt på at jeg får den tilbage, det kan ikke vare længe :-).


 


Jeg vil gerne sige mange tak for den støtte jeg har fået sidste år, det har betydet utroligt meget for mig at når jeg havde det skidt – så kunne jeg bare logge ind og læse nogen dejlige kommentarer – så TAK :-)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her