Thomas---89's blog
25-08-2011 - 00:45

Verdens værste besked!

Det er efterhånden noget tid siden, at jeg sidst har skrevet noget på bloggen her inde. Grunden er simpel, jeg solgte min Xbox 360 til fordel for en PS3 og jeg brugte ikke så meget tid her inde mere. Jeg faldt dog over et "bogmærke" som førte ind på siden, og jeg begyndte egentlig at savne min Xbox igen, derfor skal jeg have fat i en igen snarest :-)

Nå, overskriften på bloggen "verdens værste besked" findes ved, at gå tilbage i tiden. Helt præcis tilbage til september 2009, på dette tidspunkt er jeg 20 år og jeg begynder at få smerter i maveregionen. Det er ikke noget jeg tænker videre over, da jeg har den indstilling, at hvad der kommer af sig selv må gå væk af sig selv. Der går ca. 1 år hvor jeg har smerter, så vidt jeg husker stort set hver eneste dag, desuden taber jeg mig over 20 kilo i perioden, hvilket ikke gør noget, da jeg havde lidt for meget på siden. Mine forældre havde gentagene gange fortalt mig, at jeg skulle tage til lægen, men jeg var stædig og nægtede. Men efter ca. 1 år gik jeg for første gang til lægen, og med de symptomer jeg fortalt, så mente min læge at det kunne være stressrelateret, men på dette tidspunkt havde jeg lige haft et sabbat år og var lige startet på mit nye studie.

Det er nu blevet november 2010, og jeg er godt igang med mit nye studie og jeg har fundet mig en lejlighed som jeg efter planen skal flytte ind i til januar 2011. Men da jeg stadig har smerter vælger jeg at tage forbi lægen endnu engang, og denne gang bliver jeg sendt videre til sygehuset hvor jeg bliver scannet som om jeg var gravid. Testen viser ikke noget. En månede senere tager jeg atter til læge, da smerterne har taget til og jeg også er begyndt at kaste op, derfra tager det virkelig fart. Jeg bliver sendt til noget scanning igen, og derefter bliver der fortaget en kiggert operation, hvor de klipper noget ud af min tarm for at teste det. Jeg bliver testet et par gange mere, men får ikke at vide hvad de tester for, og det er egentligt heller ikke noget jeg tænker så meget over.

Der går lidt tid, og i januar 2011 bliver jeg kaldt til samtale på sygehuset. Jeg krydser fingre for, at de nu har fundet ud af hvad jeg fejler så jeg kan få noget medicin og blive rask. De har fundet ud af hvad jeg fejler, jeg havde bare aldrig i min vildeste fantasi troede at jeg var så syg som jeg åbenbart var. Jeg fik d. 11 januar den værste besked i mit liv: "Du har desværre tarmkræft, og overlevelseschancerne ser ikke gode ud" Jeg var chokeret, hvad skulle jeg gøre nu? Mit liv være blevet ændret på et splitsekund, jeg havde regnet med, at jeg bare skulle op og have nogen piller og så hjem igen. Men istedet skal jeg nu igennem den hårdste og sværeste kamp i mit liv, og jeg agter at vinde.

Mine procenter for overlevelse da jeg fik stillet diagnosen var ikke gode, lægerne regnede med 15-20 %, men nu idag 7 1/2 månede efter diagnosen blev stillet er lægerne dog blevet en smule mere optimistiske, men der er stadig lang vej.
Jeg måtte som følge af min sygdom droppe mit studie, da jeg ikke ville have tid til det, da jeg ville komme til at tilbringe meget tid på sygehuset. Min plan om at flytte hjemmefra blev også skrottet.
Dog er det min plan, at blive ved med at kæmpe, jeg har ikke tænkt mig at ligge mig ned og dø nu, jeg er 22 år og har hele livet foran mig. Derfor vil jeg når jeg er helbredt flytte hjemmefra og begynde forfra på mit studie.

Men er der noget jeg fortryder i dag, så er det at jeg ikke tog til lægen første gang min mor sagde jeg skulle, men istedet spillede en helt og ventede i alt for lang tid.

Jeg vil prøve at skrive her inde hvordan forløbet skrider frem, hvis nogen skulle have interesse i at følge med.

 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her