The Thing's blog
01-04-2008 - 09:14

The Elder Scrolls V - Skyrim

I følge PO's interne undercover kilder er vi kommet i besiddelse af den nyeste infomation angående det endnu ikke annoncerede Elder Scrolls V, som denne gang vil foregå i "Nord" landet kaldet Skyrim.
Modsat Morrowind og Oblivion starter man ikke som en fange, men derimod en elsker/elskerinde til kejser/kejserinden af Skyrim (desværre ingen homoseksualitet). Spillet starter med det sædvanlige, nemlig kreeringen af din karakter, hvor der ikke er meget nyt under solen sammenlignet med Oblivion. Der er de sædvanlige racer og endnu en gang kan de tilpasses som spilleren lyster, dog skal det siges at der er kommet en ny race kaldet Falmer, som er de oprindelige der levede i Skyrim til Nords dræbte dem alle (troede de). At spille som Falmer giver et helt anden twist da du er nødsaget til at skjule din race vha. tøj og hvis du viser dig for andre kan det gå galt, medmindre du finder nogen af din egen slags, de er der et sted derude...

Efter man har lavet sin karakter går tutorial igang som er lidt i stil som Oblivion, man starter med vågne op i sin seng alene og sætter sig op, efter lidt introduktion til hvordan du går og kigger rundt åbnes døren op og enten kejseren/kejserinden stormer ind og råber at du er nødt til at flygte da en hemmeligt selskab vil dræbe dig pga. din ukendte fortid. Flugten foregår lidt ala Oblivion, hvor du skal igennem mørke gange hvor du vil finde forskellige ting og valg som f.eks. at lirke en lås op, finde nøglen eller som noget nyt slå den ind med din 2 hånds hammer.
På et tidspunk vil du møde en fra det hemmelige selskab som fortæller dig noget tankevækkende om kejseren/kejserinden som kort sagt handler om at han/hun i virkeligheden er en dobbeltgænger og at den ægte er blevet bortført for år tilbage, da din karakter begyndte som elsker/elskerinde. Det er så din opgave at finde ham/hende vha. en lang og svær main quest line som i de andre spil.
Herefter vil din karakter blive tildelt en class baseret på dine valg, ellers kan du ændre det som du vil eller lave din helt egen class.

Skills og atributes er ikke ændret sammenlignet med Oblivion, men auto-level systemet er blevet optimeret og du vil ikke se bandits med ebony armor og Umbra, men derimod vil de være flere. Når du kommer længere i spillet vil du møde stærke fjender som vil kræve level 20+ for overhovedet at kunne skade den (difficulty er blevet fjernet da folk brugte det for meget).

Ellers er der ikke ret meget at sige lige pt., men PO vil vende tilbage med mere nyt om dette nye spil som er sikret at gå guld!

- The Thing @ Pure Opspind A/S

Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her