tesoo's blog
18-01-2007 - 14:45

Lost Planet

Ja så regner jeg med at jeg skal have det i dag og glæder mig virkelig til at komme i gang med det. jeg var lidt skeptisk i starten men besluttede mig så for at købe det. selvom jeg syntes demo'en var lidt kedelig i længden var der bare et eller andet der trak i mig 30-60 minutter efter for at komme i gang igen. Jeg håber virkelig det er sjovt Online da de fleste af mine spil bliver spillet der og ellers skal singel-player delen bare være genial før at det får en fast plads på min hylde ;-)

Når jeg får spillet skal jeg nok lige skrive min min første mening om spillet ;-)

forsat god dag til jer alle !

Mvh stefan / tesso
17-01-2007 - 19:34

Jamen så skete

Ja så skete det, jeg blev aktiv på XBL blogs.
Jeg har ikke rigtig haft overskud til at starte på at blogge (med fare for at lyde doven) men jeg syntes at hvis man går i gang med noget skal det gøres fuldt ud og det syntes jeg at jeg har fået plads til nu. Jeg håber jeg kommer til at skrive noget der vil intressere jer. Jeg starter med at fortælle om mig selv ;-)


Jeg er en 14 årig knægt det blev født den 29 FEB. 1992 (jep.. er skud barn ;-) )
Jeg går på en skole i vallensbæk som er blevet udnævnt til Danmarks 2. bedste skole og der går meget af min tid (mod min vilje) Jeg må indrømme at min interresse for skolen ganske langsomt forsvinder mere og mere, men jeg prøver at tage mig så meget sammen som muligt. Når jeg får fri bruger jeg for det meste af tiden med vennerne og men træning. Når jeg keder mig starter jeg op for box'en og nyder et godt spil. 

Jeg ror kajak, men lige nu træner vi indenfor. Det vil sige vi laver ren styrke træning. ellers arbejder jeg på en lille grill hvor jeg bare nyder mit job og mine kollegaer.

tjah.. det var hvad jeg kunne komme på.

håber i, i fremtiden vil nyde min Blog.

Mvh Stefan / Tesoo

Følg Xboxlife her