tesoo's blog
10-05-2009 - 20:11

Når ord bliver undervuderet ?

Ordet fantastisk er alt for længe blivet undervuderet, af mig.

Jeg har får i tiden sagt "Spillet er fantastisk, prøv det" eller "Denne her mad er fantastisk" og bare synes maden var super lækker?
Jeg har mange gange troet jeg var forelsket og fandt først ud af hvordan det var at være forelsket da jeg begyndte at komme sammen med min kæreste.

Ja jeg har undervuderet ordet fantastisk og brugt det i forkerte sammenhænge. Ordet Fantastisk har fået en hel ny mening for mig!


Igår var jeg inde og se "Phantom of the opera" i det nye teater.

Showet var Fantastisk, men jeg vil stadig fortælle alle mine oplevelser inden selve forestillingen.

Når man først træder ind i det nye teater bliver du mødt af en lille aflang "sal" lavet i marmor. Når du så træder videre kommer du ind i den store hall. Det tog virkelig tid for mine øjne at vende sig til den fantastiske arkitektur. Alt var lavet af marmor og foran mig var den flotteste trappe jeg nogensinde har set. Igen i helt hvid marmor, med den røde løber rullet ud for os. Vi blev vist oven på af ung dame og fandt os lidt til rette indne selve forestillingen begyndte og jeg udnyttede tiden til at gå og studere selve bygningen nærmere. uden om selve salen er der endnu en "hall". En store bred bue.

Da dørene blev åbnet fandt vi selv ind til vores pladser 6 række midt for og jeg mener virkelig at det var de fedeste pladser i hele salen. Vi sad i centrum af lyden og langt nok fra scenen til vi ikke skulle få ondt i nakken. Min mor havde da også bestilt billeterne lang tid i forvejen. Jeg prøvede at suge alt til mig. Alt fra de utrolige tegninger på væggen til det intet mindre end fantastisk loft. Jeg forsøgte mit bedste for at kapere alle disse Fantastiske indtryk, men endte alligevel med at sidde som en lille dreng i legetøjs butik, med mors kreditkort, ergo storsmilende. Pludeslig bliver jeg revet ud af mine tanker da en mand beder folk slukke deres mobiler osv, over højtalerne.

Luset bliver slukket og og alt er helt mørkt. Pludselig falder der fler lyskegler ned på folk der står ved et auktionshus. Ting fra det gamle teater bliver solgt til højre og venstre og specielt en ting er uvuderlig. Den gamle lysekrone der var med i fantom ulykken... et uopklaret mysterie. Pludselig vælter de fantastisk toner frem og noget helt specielt sker.  Jeg vil intet spolere hvis nogen af jer har tanker om at gå ind at se det (Skynd jer! den 24. er sidste gang det bliver vist i LANG TID !), men dette var første gang jeg rent faktisk ikke kunne trække vejret. Musikken den smukke scene og de fantastiske kostumer! Hvis mine øjne før havde prøvet at sluge det hele blev de kvalt i forsøget nu. Mine lunger begyndte at gøre ondt og jeg trak vejret ned med stort besvær. Ingen lagde mærke til det, for alle var lige imponerede af den fantastiske start.

Alt fra skuespil til sang og kostumer var Fantastisk ! Jeg sidder her og overvejer hvad jeg skal fortælle jer, men der er så meget at jeg kunne skrive hele natten.

Jeg vil dog fortælle jeg jag havde mine fordomme om teater. Ingen speciel effects og kedelige scener. Hvor jeg dog skammer mig over disse tanker! føj !!

Flere gange sad jeg måbende og forundret over hvordan de brugte hele scenen så fantastisk! og alle de gange jeg ikke forstod hvordan folk kunne forsvinde i den blå luft osv. Der foregik altid tusinde tak på scenen, men på en behagelig måde.

Jeg er stadig overvældet selvom det er lidt over 24 timer siden og jeg ringer derind i morgen og bestiller en billet til i håb om at få samme plads.

Gør jeg selv den tjenste og sæt 5-600 kroner til side... stryg et spil der alligevel ikke er Fantastisk, og få bestilt den billet ! I vil udvide jeres verden så fantastisk meget hvis i ikke har oplevet showet før.

En helt forpustet tesoo takker af.(teksten er ikke læst igennem for stavefejl osv. i stedet for at bruge tid på at brokke jer, så gå dog i teateret med jer ! )


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her