tesoo's blog
20-04-2007 - 22:10

Genji: days of the blade

Nu har jeg fået spillet det en del og er positivt overasket :)Genji: days of the blades

Er du den slags menneske der engang i mellem godt kan lide at koble af til et hack and slash spil men syntes grafikken er for tam og historien for tynd ? Så bliver du nød til at kigge på Genji: days og the blades.

spilles historie er god og rigtig spændene og er faktisk stærk nok til at holde en bundet til skærmen et godt stykke tid af gangen hvilket er utrolig flot for genren.Spillet stærke sider må dog helt klart lægge i grafik og styring,da det er helt utroligt.
der går ikke længe før du simpelthen bare sidder og svinger rundt med deine to klinger, kæmpe kølle, spyd eller din dødsensfarlige yoyo :D når man har lært system kan du simpelthen sætte din slag og spark sammen til de vildeste kombinationer. Jeg sad måbende da jeg stod og hakkede løs på en kriger og der kom en løbende bag mig. min kriger stilte sig på et ben og huggede sine to sværd ind i ham jeg havde gang og satte et velplaceret spark i maven på ham der kom løbende så han stod og skulle have vejert. Nu tænker i sikkert "og ?" men  med de animationer det spil har kan man kun sidde  med åben mund og savle  :O det er et mindre mirakel ! det er et meget simpelt system der gør du bevæger dig på højre pind og undgår med venstre pind.  Miljøerne er også utrolig smukke specielt første bane hvor du kæmper foran/i og gennem et brændene hus hvor ilden bare er sås muk at jeg standse op og glemte at spille fantastisk!

der er ingen billeder der retfærdige gøre spillet og det gælder også demo'en

Spillet har dog også sine mørke sider som fks lyden.. stemmerne på engelsk er ikke særlige gode og jeg ville hellere have originale stemmer og nogle monstre lyde sutter max !!
Det er heller ikke muligt at at styre kameraet hvilke kan give en del problemer af og til.
spillet har heller ingen multiplayer hvilket jeg heller ikke lige ved hvordan den skulle kunne passe ind men alligevel.


Alt i alt syntes jeg spiller er en del over middel og vil give det . . .

8/10

hvis du kan lide bare den mindste smule hack and slash er dette spillet  og hvis ikke så prøv det alligevel ;-)


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her