tesoo's blog
23-02-2007 - 21:00

Sne og marvel ultimate

Ja nu har jeg så været sne'et inde siden i onsdags og det værste ved det hele er... DET SKER I MIN FERIE !!!
hvordan kan det være når jeg kunne havde haft sne fri ?!
verden er et ondt og koldt sted  :-(
ved ikke om i kan huske jeg sagde jeg nu syntes jeg havde tid til at blogge osv og hvad sker der ? Man får noget kørende med sin ex som så ikke går og man lover sig selv at tage sig sammen i skolen... vennerne vil se en og ARGH! min tid forsvinder ud af mine hænder :P

som sagt har jeg vinter ferie og havde lovet mig selv at spille den væk (hvad? den skulle bruges på noget fornuftigt ?) men det har bare ikke fungeret ? suk...

nu er min ferie snart slut og jeg får ikke tid til box'en forløbig :-(

må jeg spørge om noget ? er der nogle af jer der ikke har været så vilde i skolen men nu har et job og klare jer med mere til ?

jeg har altid fået gode karaktere osv videre men skolen hænger mig langt ud af halsen. . . har i klaret jer uden syge karaktere ??

og ikke nok med det -.- en af mine venner og jeg har lovet hinanden en gamer aften hvor vi ville gennemføre Marvel: ultimate alliance sammen om det så skulle tage hele natten MEN INGEN SÆLGER DET MØG !!!


HVORFOR VIL INGEN SÆLGE MARVEL ULTIMATE ALLIANCE !!!!!

mig liv er nedren for tiden 0_o en eller anden... fortæl mig hvad jeg skal gøre med mit liv for jeg aner det ikke... folk spørger "Hvad vil du lave efter folkeskolen ?" JEG ANER INTET!!

være tømmer eller mekaniker ? er det ikke fint nok ? man behøver ikke være noget stort for at have et godt liv gør man ? men hvad er et liv uden en gamer aften med marvel ?

SÅ SÆLG MIG DOG DET SPIL :-O

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her