tesoo's blog
06-06-2009 - 20:25

I tilfælde af krig...

Ja så er det tid til den store Danmark / Sverige kamp, hvilket jo kan starte diverse optøjer. Personligt håber jeg på vores drenge henter guldet hjem og der efter generobrer  skåne...

Hvis det hele imod alt forventning skulle gå den anden vej og svenskerne kommer for at stjæle vores dåseøl og den lille havfrue har jeg barrikaderet mit værelse og lejet en nødgenerator til mine konsoller.

Mennesket kan ikke leve på elektronik alene (Citat fra den moderne bibel) Og derfor har jeg lige lavet en lille liste over mine forsyninger.


Overlevelses kit:

Væske:

3 x Faxekondi 1,5L
3 x Pepsi Max 1,5L
24 x Burn energi drik 0,25L
24 x Nestea icetea 0,33L
4 x Redbull 0,25L

Fast føde:

2 x Pringels salt 170g
2 x Pringels Grill 170g
2 x Superflyers 7 pak
4 x Haribo poser ca 200g
1 x Toblerone 400g
1 x Sure vingummier 1,2Kg


Altså vil jeg mene der burde være nok til en måneds belejring :DKOM SÅ DANMARK !!
22-05-2009 - 14:17

De gode gamle dage...

Jeg kan huske dengang vi fik internet i huset... Solide 128 Kb/s VRUMMMM !

Dengang havde vi en download hastighed på omkring de 30 kB/s, hvilket da også var helt fint dengang. Senere blev vi opgraderet til det dobbelte ( VRUUMM x 2 )

I dag sidder jeg med 12 Mb/s og med en download hastighed på 1,6 Mb/s, altså en fantastisk dejlig hastighed...


Tak steam for de gode minder om mine gamle hastigheder... Sjovt at sådan en gratis weekend med team fortress 2 kan bringe minderne frem hva' ? :? 128 kb/s... suk
10-05-2009 - 20:11

Når ord bliver undervuderet ?

Ordet fantastisk er alt for længe blivet undervuderet, af mig.

Jeg har får i tiden sagt "Spillet er fantastisk, prøv det" eller "Denne her mad er fantastisk" og bare synes maden var super lækker?
Jeg har mange gange troet jeg var forelsket og fandt først ud af hvordan det var at være forelsket da jeg begyndte at komme sammen med min kæreste.

Ja jeg har undervuderet ordet fantastisk og brugt det i forkerte sammenhænge. Ordet Fantastisk har fået en hel ny mening for mig!


Igår var jeg inde og se "Phantom of the opera" i det nye teater.

Showet var Fantastisk, men jeg vil stadig fortælle alle mine oplevelser inden selve forestillingen.

Når man først træder ind i det nye teater bliver du mødt af en lille aflang "sal" lavet i marmor. Når du så træder videre kommer du ind i den store hall. Det tog virkelig tid for mine øjne at vende sig til den fantastiske arkitektur. Alt var lavet af marmor og foran mig var den flotteste trappe jeg nogensinde har set. Igen i helt hvid marmor, med den røde løber rullet ud for os. Vi blev vist oven på af ung dame og fandt os lidt til rette indne selve forestillingen begyndte og jeg udnyttede tiden til at gå og studere selve bygningen nærmere. uden om selve salen er der endnu en "hall". En store bred bue.

Da dørene blev åbnet fandt vi selv ind til vores pladser 6 række midt for og jeg mener virkelig at det var de fedeste pladser i hele salen. Vi sad i centrum af lyden og langt nok fra scenen til vi ikke skulle få ondt i nakken. Min mor havde da også bestilt billeterne lang tid i forvejen. Jeg prøvede at suge alt til mig. Alt fra de utrolige tegninger på væggen til det intet mindre end fantastisk loft. Jeg forsøgte mit bedste for at kapere alle disse Fantastiske indtryk, men endte alligevel med at sidde som en lille dreng i legetøjs butik, med mors kreditkort, ergo storsmilende. Pludeslig bliver jeg revet ud af mine tanker da en mand beder folk slukke deres mobiler osv, over højtalerne.

Luset bliver slukket og og alt er helt mørkt. Pludselig falder der fler lyskegler ned på folk der står ved et auktionshus. Ting fra det gamle teater bliver solgt til højre og venstre og specielt en ting er uvuderlig. Den gamle lysekrone der var med i fantom ulykken... et uopklaret mysterie. Pludselig vælter de fantastisk toner frem og noget helt specielt sker.  Jeg vil intet spolere hvis nogen af jer har tanker om at gå ind at se det (Skynd jer! den 24. er sidste gang det bliver vist i LANG TID !), men dette var første gang jeg rent faktisk ikke kunne trække vejret. Musikken den smukke scene og de fantastiske kostumer! Hvis mine øjne før havde prøvet at sluge det hele blev de kvalt i forsøget nu. Mine lunger begyndte at gøre ondt og jeg trak vejret ned med stort besvær. Ingen lagde mærke til det, for alle var lige imponerede af den fantastiske start.

Alt fra skuespil til sang og kostumer var Fantastisk ! Jeg sidder her og overvejer hvad jeg skal fortælle jer, men der er så meget at jeg kunne skrive hele natten.

Jeg vil dog fortælle jeg jag havde mine fordomme om teater. Ingen speciel effects og kedelige scener. Hvor jeg dog skammer mig over disse tanker! føj !!

Flere gange sad jeg måbende og forundret over hvordan de brugte hele scenen så fantastisk! og alle de gange jeg ikke forstod hvordan folk kunne forsvinde i den blå luft osv. Der foregik altid tusinde tak på scenen, men på en behagelig måde.

Jeg er stadig overvældet selvom det er lidt over 24 timer siden og jeg ringer derind i morgen og bestiller en billet til i håb om at få samme plads.

Gør jeg selv den tjenste og sæt 5-600 kroner til side... stryg et spil der alligevel ikke er Fantastisk, og få bestilt den billet ! I vil udvide jeres verden så fantastisk meget hvis i ikke har oplevet showet før.

En helt forpustet tesoo takker af.(teksten er ikke læst igennem for stavefejl osv. i stedet for at bruge tid på at brokke jer, så gå dog i teateret med jer ! )


09-05-2009 - 13:13

Det nye teater

Så er der kun 20 minutter til mig og min kæreste plus min familie drager afsted mod det nye teater. Vi skal ind og se "Phantom of the opera" og glæder mig helt vildt meget.

Jeg laver en blog om turen og hvad jeg synes om showet når jeg kommer hjem. Desværre må der ikke tages billeder så dem må i undvære.


See ya folks :D
21-04-2009 - 20:41

HOW THE HELL ?!

øvOkay det her burde jo ikke kunne ske ? -.-


Under et spil Cod frøs den lige pludselig :( Købte i sin tid eliten for at være fri for den slags ! 

Btw har ikke prøvet det her før. det er vel bare at ringe til MS og så guider de mig igennem ?
Følg Xboxlife her