TerrificFalcon's blog
06-11-2015 - 00:51

Call of Duty: Black Ops 3 launchparty - en katastrofal beretning

I dag er det sådan cirka første fredag i November, hvilket naturligvis er international Call of Duty-dag. Monster-energidrik, 11-årige drenge der har kneppet din mor over Xbox Live og ubalanceret skydespil er sådan cirka obligatorisk, og mange af jer har sikkert taget en sygedag fra arbejdet.

Jeg har i stedet været inde til et launchparty for dette års Call of Duty - som meget overraskende var Black Ops 3. Var det ikke sidste år? Jeg troede at i år var Advanced Warfare 2 eller sådan noget. Altså, det er det jo så også, for dette års Call of Duty er faktisk Advanced Warfare 2: Black Ops 3: Titanfall Reloaded Extended Edition Directors Cut, men det er så en anden sag - som Activision afholdte i CinemaxX i København. Årets største spiludgivelse, blandt andet kendt for sin slappe lydside, live i en biografsal? Det kan kun være en ting - katastrofalt. Her er mine noter:

Jeg ankommer til CinemaxX cirka 17.40 og mødes med min kammerat Michael, som har billetter. Jeg har ikke billetter, men til gengæld har jeg et håb om, at det her bliver en virkelig dum aften - for det gør det ofte - og at vi kan snakke om alt muligt lort mens vi spiller lidt Call of Duty. Vi kommer faktisk ind til arrangementet og jeg spotter straks, at der er alkohol - so far so good. Michael og jeg får et par genstande indenbords, mens vi ser nogen spille Call of Duty. Der er rigtig, rigtig meget dialog og fjollede cutscenes - blandt andet bliver en fyr dræbt med en saks under bondagesex (dette viser sig senere at være introduktionen til dette års Zombie Mode, hvilket ikke gør det nemmere at forstå), en eller anden form for hjælpemekanik der laver alle omgivelserne grønne, og alle fjenderne røde (og spillet virkelig grimt at se på), bliver fremvist, og vi ser en fyr med sit headset på knæet blive dræbt fem gange af samme 3 fjender, på trods af, at der er pile der peger på dem og en helvedes masse aim assist.

Efter at have ventet til klokken 19 - med forventet start klokken 18 - rykker vi ind i biografsalen hvor arrangementet egentlig skal foregå. 

Det er Call of Duty, for fanden! En eller anden stand-upper eller komiker præsenterer det hele. Vi aner ikke, hvem det er, men han laver en usjov joke, så vi gætter på, at han er stand-upper. Vi får at vide, at det vil være forkert, at sige, at Call of Duty er tilbage, da det nok er jordens største entertainment-franchise. En sætning senere fortæller fyren os, at Call of Duty er tilbage med Treyarch ved roret. Sådan.
Præsentationen er faktisk bare et PR-dokument som manden læser op ad, og simultanoversætter til engelsk, hvilket resulterer i kiks som prizes der bliver til priser, og maps der bliver til kort. Vi drikker hver gang han siger noget fjollet, hvilket hurtigt viser sig at være en meget fjollet ting at gøre. Det drikker vi også på.

De næste tredive minutter går med forbindelsesproblemer og et hold af Sony-teknikker, Activision-folk og en masse andre mennesker, som ikke kan få 13 PlayStations til at snakke sammen. Vi nyder en 1-mod-1, hvor "psdk23" spiller mod "psdk25". Michael sætter sine penge på psdk25. Psdk23 vinder.
Menumusikken i spillet er god, når vi frem til. Jeg går på toilettet, og finder ud af, at der er åbnet en buffet. Vi ender med buffet, vodkadrinks og god menumusik.
Mand råber ad spillerne "Nu tager VI controllerne og logger dem ind én efter én. Nej, vent lige med at røre noget, Frederik!". Han virker lidt gal. Han virker også som en amatør, så jeg kan egentlig godt forstå det.

Noget begynder at virke! Vi henter mere buffet og vodkadrinks. Ting starter, men virker ikke, som de skal.

Nogen sætter sig på et headset, hvilket man kan høre ud af biografhøjtalerne. Det var ret vildt! I kampen med psdk23 mod psdk25 skød en af dem med en bazooka, og selvom lyden i spillet er dårlig - og at ingen kunne finde ud af at indstille noget som helst ordentligt til en biografsal - så var der så meget diskant, at det var en helt surrealistisk oplevelse. Det vil jeg gerne prøve igen.Spillet starter, og vi ser to hold spille Call of Duty.
"Ham der er en robot, og han har en bar, der virkelig lader ham gøre ting!
"Ja, hoppebaren?
"Ja, hoppebaren!"
Jeg håber virkelig at den der bar på skærmen rent faktisk hedder hoppebaren.

GameReactor mod Monster. Ingen må røre ved noget! GameReactor har en 11-årig dreng på holdet. Michael og jeg overvejer at melde os som homoseksuelt par med adoptivsøn og være sure. Holdet foran os siger "Har de en fyr på 11 på holdet?"
"Jaja, se ham der den rødhårede. Og han har HELT sikker kneppet din mor".

I stedet for at se en PlayStation der CodCaster spillet vises GameReactors stream af eventet nu på skærmen.
Vi ser det nu... Gennem GameReactors stream. Vi sidder i en biografsal, og ser noget, som sker i biografsalen, på et stream i 240p, som er 30 sekunder forsinket. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige længere, men vi har sushi og vodka.
"Det er som at være der selv!", siger Michael.
Vi ser Jøden og team Pixel.tv. Vi spørger Jøden om vi må være på hold med ham. Eller tænker det i hvert fald.
Han er på Pixel.tv-teamet, åbenbart.

Vi får fat i hjertesalat og et par Tempt SixtyNiners. Det smager af jordbær. Det gør en 69 normalt ikke. Vi er overraskede og ser en 240p-trailer på en biografskærm. Næste runde begynder. Det er som at se et PowerPoint-slideshow i dårlig opløsning.


Vi ser et interview. Oliver Bjerrehus virker fuld - og sjov. En dårlig svensker er ked af at have tabt.

Vi tænker, at vi er nødt til at spille, så vi kan blive interviewet. Jøden laver et godt svenskerdis og jeg har brug for en genstand til.

Næste runde starter. Det ligner et turbaseret PlayStation2-spil. Michael henter mad og drinks.

Fyr bliver interviewet om den nye Zombie-mode.
"Well, compared to the older games, it's very different... Øhh. It is very good."
"If you put on your review glasses, how would you rate it?"
"Øhh, compared to the older or newer? Øhh... A seven out of ten? Maybe eight?"
Hvad.Jeg går på toilettet og opdager på vejen at CinemaxX er en sexistisk lortebiograf. Jeg pisser på et af toiletterne og spilder næsten min drinks, så jeg kommer til at pisse på gulvet. Så må man lade være med at lave lortereklamer. Henter chips. Michael spørger hvad de smager af. Remoulade, svarer jeg, og jeg har lige overpisset et toilet. Michael siger at hans toilet var overskidt men han forsøgte at tørre det op. Han gav op. Han er enig i at de smager af remoulade.


Nogen fortæller at spillet er godt. Det er anderledes end de gamle Call of Duty, for det ligner mere Battlefield, siger han. Jeg skal have mere at drikke.

Jøden rør ved sin controller. Det hele går galt. Jeg bunder og henter remouladechips og nye drinks.

Jøden råber "Der kommer den der granat fra oven der hedder Hellstorm!". Vi bliver enige om, at remouladechipsne er gode. De kaldes måske paprika? Vi ved det ikke helt. Vi må spørge.
 
 
Team Pixel.tv taber og Jøden og Bjerrehus bliver interviewet on stream.
De forklarer, at de ikke havde så godt teamwork.
Bjerrehus: "I think you just have a closer bond when you have had sexual intercourse with your team, just saying"
Jøden: "I had sex this morning. I was wearing a mask with his face on it. She said it was the best sex she ever had!"
Bjerrehus - eller en eller anden random: "yesterday I had sex with a 19-year old prostitute and she..."
Interviewer: "yeah and back to the game, PLEASE!"

Team PlayStation råber:
"Op? Op! Ooooooop!"
"Er jeg død? JEG ER DØD!"
"Stærkt! Iieii"
Jeg tror kun, at de har drukket Monsters og forstår intet.

Publikum vinder 8-1 over team playstation i Call of Duty-versionen af Halo's Grifball. Scorene skiftes pludselig i en bug, så PlayStation vinder 8-1. Alle er forvirrede. Vi griner og drikker noget mere.

På vejen ud tager vi lige en sidste, mens jeg faktisk får prøvet spillet. Jeg spiller mod bots, men camper stadigvæk i et vindue. Jeg vinder. Jeg laver en Class, og spiller nu med et fedt gevær. Jeg vinder en free-for-all mod bots, hvor jeg går 30-1 og får brugt syge killstreaks og sådan noget. Jeg får en lille robot helikopter-ven, men de skyder den. Jeg fortæller AIen at jeg har kneppet deres mor, og at de er svenskere hele bundtet. Jeg ved ikke, om de forstår det. Jeg tror kun, at Call of Duty fungerer, når man spiller et hjemme i sofaen med et headset, hvor der faktisk er en mikrofon.

 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her