Tep0y's blog
22-06-2008 - 17:39

Student imorgen!

Vil bare lige fortælle jer, at jeg bliver HHX-student imorgen ved 10-tiden..
Så I ser mig nok ikke i den næste uge, kommer til at ligge i sprit.. :D


Hyg jer!
26-04-2008 - 15:16

Skribentstilling hos T3

Bare lige en kort update herfra.
Jeg har tidligere været nyhedsskribent på en spilhjemmeside, som ikke må omtales her. Efter skriverier for den side i omkring to år, blev jeg kontaktet af Gadget-magasinet, T3. De spurgte, om jeg var interesseret i en freelance-stilling hos dem.

Eftersom mit tidligere job var frivilligt, og dette var lønnet var det naturligvis et plus. Oveni det har jeg mulighed for at få mine artikler i magasinet, som sælges overalt i landet. Det har været en spændende tid, og jeg har nu været hos T3 i en måned. Jeg er rigtig glad for det, og tænk at kunne tjene penge på at skrive om noget der interesserer en.

Et eksempel på en af mine nyheder:

GTA IV havnet på nettet

Dette var bare lige en lille opdatering herfra. Jeg ville bare nævne, at jeg er glad for mit nye job. Fortsat god weekend!
23-02-2008 - 12:30

Længslen efter det man ikke har?

Kender I det? Længslen efter det man ikke har?
Hvor mange har ikke prøvet at længtes fuldstændig latterligt meget efter en ting, og når man så får den ... Ja så er det egentlig ikke så fantastisk alligevel. Det kan være mange ting man længtes efter, men ligesom man har købt eller fået tingen så er det ikke så spændende mere. Spil er, for mig, et godt eksempel. Ofte længtes jeg efter at gennemspille fx Gears of War igen, men når man så køber det.. Ja, så står det bare på hylden.. Det sjove er, at sådanne følelser kun kommer ved materielle ting.

Ved personlige og følelsmæssige ting er det en helt anden sag. :) Heldigvis!
01-07-2007 - 17:47

Hostel - Part II

Nogen der har set den? 

!!!!! SPOILER ALERT !!!!!


Jeg så den igår ved en kammerat (spør' mig ikke hvor han har den fra), og må da nok have lov at sige at den skuffer virkelig, virkelig meget. 1'eren var fin nok synes jeg. Okay, tre kvarters porno og tre kvarters torturering er ikke det man vinder en Oscar for, men okay som en gyser..

Så forventningerne var okay høje til Part II, men hvad sker der!? Det er præcis det samme plot som 1'eren? Denne gang er det bare med tre kvinder istedet. Og nøøøj hvor er den langsom til at komme igang - den første time sker der sådan set ikke andet, end at de bliver lokket til det der sted i Slovakiet.

Efter den første time, begynder den halve time med uhyggen og kvinderne bliver sat til rette i denne her famøse stol. Men der sker ikke noget! Den ene som har købt "retten" til at torturere den ene af kvinderne går ned, og vil ikke mere. Den anden mister fuldstændig besindelsen og prøver at voldtage hende - men hun får ham så overmandet og ja....... vil ikke rigtigt beskrive hvad der så sker...

!!!! SPOILER SLUT !!!!!

Den skuffer bare så meget. Effekterne er mindre, den er dårligere lavet, plottet er ren genbrug og skuespillet er sgu ikke til de Gyldne Palmer. Måske var mine forventninger for høje, men jeg mener bare at det burde være muligt at forvente minimum den samme uhygge som 1'eren bød på.
30-06-2007 - 20:04

Guitar Hero II, Kørekort, Sommerferie og træning

De fire ord ovenfor er det, som beskriver min situation bedst lige nu. Okay, lad mig lige forklare det. Som I nok har bemærket, er det jo sommerferie (selvom det ikke kan ses på vejret), og det får jeg brugt på de tre andre stikord som ses ovenfor.

I torsdags (sidste uge), var jeg til køreprøve. Det var blevet viiiildt forsinket (startede først i februar), men det var fordi, at der var så lang ventetid i det område hvor jeg skulle tage det. Anyhow, jeg bestod og det var bare super lækkert. Så hele denne uge har jeg ikke lavet andet end at køre rundt i mine forældres Opel Vectra, og jeg skal da love for der er blevet tanket op et par gange.

Guitar Hero II. Ja, jeg er blevet helt pjattet med det. Sidst jeg spillede det, var det på Medium og der havde jeg problemer med nogle af sangene. Så samlede jeg lige plastikspaden op her for ikke ret lang tid siden, og gæt hvad der er sket?!? Jeg er blevet meget bedre! Jeg aner ikke hvorfor, men nu kan jeg nappe stort set alle sange på hard. Har endda præsteret at få +80% ramte noder i Buckethead - Jordan. Ja, jeg er sgu ret stolt. Så med det lortevejr som det er lige nu, så kan du være sikker på at Tep0y er online til noget Guitar Hero II.

Sommerferie. Mmmhh.. De første par dage man har sommerferie, er det bare super lækkert. Man fræser rundt, er glad for at 2. år på HHX er veloverstået og man er bare ikke til at skyde igennem. Men, men, men.. Jeg ved ikke med jer andre, men jeg synes sgu det bliver hurtigt kedeligt at have sommerferie? Specielt når alle ens venner vælger at tage på 3 ugers ferie her i starten af ferien og ens forældre er i Karibien? Jeg hader sgu bare at sidde foran PC'en, men ved sgu ikke hvad jeg ellers skal lave.. Jeg har jo kørekort, og kunne godt tænke mig at køre forskellige steder hen - men ved ikke hvorfor. Forslag i kommentarfeltet er velkomne!!!!

Træning. Ja jeg er sgu blevet bidt af en gal fitness instruktør. Hver 3. dag står jeg på stavgængeren i motionscenteret Forever. Efter en ½ times hård opvarmning går vi over til den mere seriøse del.. ;P Jeg er begyndt meget på bænkpres, og træner ryg og arme samtidig. Programmet kører lidt forskelligt. Er glad for at jeg er kommet igang, og er næsten kommet ind i en rytme med at jeg næsten får det dårligt hvis jeg ikke kommer derud.. Man føler sig sgu så fed, når man ikke har været derude i noget tid. Så på nuværende tidspunkt hedder det mandag-onsdag-fredag og nogle gange i weekenden..

Anyways.. En lille update herfra. Smid gerne en kommentar, det giver mig lyst til at skrive mere.. Hvis i naturligvis gider at læse det.. ;D
Følg Xboxlife her