Teluc's blog
24-10-2010 - 21:53

Hvad vil I vide om NFS?

Hey folkens.

På torsdag drager jeg et smut til Stockholm for at spille Need for Speed: Hot Pursuit, og skal samtidig også have en snak med en af udviklerne bag. Jeg tænkte der må være et par af jer racing-fans derude, der måske kunne have spørgsmål til udviklerne fra Criterion Games (Burnout), der står for udviklingen af spillet?
Har i spørgsmål til det klassiske "politi-efter-røver"-gameplay? Vil i vide om man kan pimpe sin bil? Vil i høre om deres DLC-planer? - der findes NÆSTEN ingen dumme spørgsmål :)

Hvis der er noget som i vil have svar på omkring selve-gameplayet - altså noget som jeg nok selv vil kunne svare på, da jeg får rig mulighed for at prøve spillet - så spørg også bare løs her. Så skal jeg nok forsøge at bide mærke i de ting, når jeg prøver spillet.... "Men hvem F%#¤! ... satan er ham gutten?" - sidder der måske folk og tænker?

Jeg hedder Martin og er for kort tid siden blevet en del af teamet på Xboxlife's søsterside: www.PSlife.dk . Derfor er det ikke helt utænkeligt, at i fremover vil kunne støde på mine skriblerier ... (er det et ord?), når i besøger siderne her.

Ser frem til jeres spørgsmål :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her