Teluc's blog
15-07-2007 - 20:31

Overvurderet!

Det siges at smag kan ikke diskuteres, men alligevel er det som oftest skyld i alle diskussioner.

Jeg giver herunder mine personlige top 5. over verdens mest overvurderet ting.


Nirvana:
Jeg fatter simpelthen ikke Nirvana's popularitet. Man bliver væsentligt mere irriteret end underholdt af musikken. Heldigvis så nåede de kun at udgive 3 plader før Cubain valgte at begå selvmord.


Björk
Alt ved Björk's popularitet er fuldstændig grotesk. Hendes skuespillerevner i ”Dancer in the Dark”, hendes udseende, hendes såkaldte sangstemme! Jeg lå simpelthen flad af grin, da jeg for første gang så Björks musikvideo til ”A Triumph of a heart”. Se filmen igennem og giv mig din helt ærlige mening! Den er sjov, fordi den stinker af amatør, men er det musik?


Frisk fisk
Har ikke tal på hvor mange gange jeg har hørt sætningen: ”Nej hvor smager det helt fantastisk lækkert” om frisk fisk. Jeg arbejder på en restaurant, hvor jeg jævnligt serverer fisk, men jeg må ærligt indrømme, at har aldrig selv helt fattet pointen. Jeg ville alle dage vælger svin, okse eller kylling over fisk. Dampet torsk, røget ål eller en fiskeforret er ok, men så stopper festen også. Ingen grund til at flyve helt op under loftet mormor. Det er bare en rødspætte.


Nintendo Wii
Tydeligvis handler next-gen popularitet hverken om kvaliteten på software fronten, online gaming eller multimedie funktioner. 95% af spillene kan være nok så elendige, men det er ligemeget bare konsollen er billig. Man må da give Nintendo lidt kodus for at gå fra bunden til toppen, men jeg tror snart, at Wii-bølgen rider over. WiiFit er det første store skridt imod afgrunden.


Simpsons
Sammenligner man med South Park, så er Simpsons ganske enkelt ikke sjovt. Folk tripper vildt meget over den nye spillefilm der snart rammer biograferne, men selvom jeg virkelig anstrenger mig, så har jeg altså utrolig svært ved at grine af Simpsons.

 

Rækkefølgen er vilkårlig, da jeg simpelthen ikke gider spilde tid på at tænke over hvilken af de 5 ting der er mest værdiløs. Skulle man lige kaste en hurtig vinder ind, så må det nok være Wii, der er den mest oplagte kandidat 1. pladsen.


Runner-ups til listen indeholder blandt andet: Angelina Jolie, iPhone og Geometry wars.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her