Teluc's blog
14-07-2007 - 20:31

Nøglen til fart!

Selvom min blog i dage muligvis kan få en til at tro andet, så har jeg altså ingen tilknytning til mobilselskabet ”3”. Jeg er bare ganske enkelt blevet imponeret… MEGET imponeret!


Grunden er et lille lækkert USB-modem, som du muligvis har set reklamen for. Når jeg ser sådanne reklamer, bliver jeg, såvel som alle andre ramt af en indre skepsis. Jeg kan næsten stadig hører mig selv sige: ”Ja wauw, men det virker sikkert kun, hvis du sidder direkte op og ned af en sender og her er det garanteret stadig den rene elendighed –for slet ikke at tale om installationen”.. men jeg må blankt erkende, at jeg tog grueligt fejl.

 

Efter at have sat USB-modemet i ens bærbare, åbner man et lille program, der selv installerer sig selv på harddisken, første gang man sætter det til. Herefter indtastes en lille 4-cifret pinkode og voila. 1-3 Mbit bredbånd overalt i Danmark, og jeg mener virkelig overalt!

 

Min egentlige begejstring findes dog i, at jeg lige nu befinder mig på motorvejen fra Nykøbing F på vej imod København N med 120 km i time og ikke én eneste gang har jeg haft udfald på forbindelsen. Jeg har gennem hele turen haft Net-radio tændt og har også kigget lidt på Youtube og forum. Ikke et eneste udfald. Det er da fantastisk efter min mening.

 

Grunden er i al sin enkelthed, at USB-modemet har et mobil abonnoment. Man indsætter sit medfølgende sim-kort i modemet og indtaster som ved enhver anden mobiltelefon en pinkode. Foruden at være helt fantastisk stabil på nettet, kan der også sendes gratis sms’er fra programmet der installeres.

 

I hjemmet kan den sågar levere Internet til alle husets computere, blot ved at blive sat til bag i den trådløse routerens USB-indgang.

 

Jeg har haft mange skuffende oplevelser med lign. devices der lover guld og grønne skove, men denne gang må jeg komme til kort.

 

På en skala fra 1-10 må denne herlighed få et velfortjent 9-tal.

  

Skal måske lige for god ordens skyld sige, at det ikke er bagved rettet. 120 i timen på motorvej imens man blogger -det er vel lige at stramme den lidt. ;)


USB-modem fra 3

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her