TehMadmaN's blog
30-09-2007 - 00:37

Halo3 Limited Edition er hjemme...

Jeg går ind i Fona efter at have taget bus 401 til Ringsted bymidte og gået cirka 150m ialt frem og tilbage for at tjekke om der var penge i kassen og ned i Fona, for så at få at vide at jeg kan få lov at købe Halo 3 Limited Edition og få en T-shirt med logoet på for den runde sum af 570,-

Hvilket jeg eftersom syntes var meget billigt og takkede ja tak.

Spillet i sigselv skuffer mig ikke, det er uovertruffent godt gameplay og grafik, dog er der noget ved den forpulede aimbot der ødelægger spillet, flere gange i spillet syntes jeg også man løber "tør" for bønner, sikkert fordi jeg aimer røv pga. den "aimbot".

Jeg syntes dog ikke Bungie/M$ skuffer deres fanskare, jeg har desværre ikke spillet Halo 1-2 så jeg vil ikke virke som kyndig på området i historien.

Stærkt spil, godt gameplay, jeg skulle lige selv vænne mig til den latterlige aimbot og så gik det ellers derudaf.

Jeg går stadig og mangler skulls osv, så hvis nogen er friske på noget Co-Op så add mig gerne, TehMadmaN er gamertag'et.

Fortsat god weekend og god gaming.
15-09-2007 - 20:29

Gaaab...

Nååårh, syntes nu ikke jeg har fået lavet så meget her på det seneste...

Syntes min tid er blevet berøvet pga. teknisk skole, måtte på et tidspunkt op og klage til selveste direktøren uden at vide det da min lærer konstant vendte ryggen til mig når jeg skulle have hjælp.

Man kunne spørge ham om hjælp til en maskine, han forklarede det voldsomt hurtigt og gik sin vej i den tro at man bare lige sprang ud i det, taktikken virker nok men - jeg finder mig altså ikke i at man vender ryggen til mig og går når man står og ligner en der fatter hapsekage.

Anyways, har spillet en del Blue Dragon på det seneste, forsøger også at følge med i GoW men af grunde kan jeg bare ikke spille det skidt ordentligt ... fuck det.

The Darkness er også blevet downed en del, syntes faktisk det er et genialt spil efterhånden, man skal bare lige vænne til lidt til skavankerne så kan man udnytte det.

Ellers småøver jeg lidt i Guitar Hero II, spiller stadig halv dårlig på Hard, Expert er slet ikke noget jeg kan håndtere pt.

Well, det kan man kalde en "Weekly Recap" her fra :) ... håber i har haft en god uge og ha' en fortsat god weekend.
13-09-2007 - 16:25

Madman Anmelder: Blue Dragon

Vær hilset og velkommen til den første anmeldelse af Blue Dragon fra Madman.

Handlingen:
Spillet starter med at Shu i sin landsby bliver angrebet af en skabning kendt som "The Landshark", som senere viser sig at være en mekanisk fisk som styres af den onde, Nene.

Shu teamer derfor op med Jiro, Kluke, Marumaro og Zola for at bekæmpe den onde Nene.


(Den onde Nene, og hans underlige kompan.)

Gameplay:
Gameplay'et i sig selv minder meget om det man kender fra Final Fantasy og Suikoden serien, da det trodsalt er Hironobu Sakaguchi som også var med i udviklingen af Final Fantasy og Suikoden spillene.

Spillet i sig selv minder utroligt meget om Suikoden fra mit personlige synspunkt mht. til de "battle formations" du har mulighed for at opsætte, selve kampen er baseret på hvor du har dine karakterer, hvis de står i forreste række vil de kunne udøve højere nærkampsskade hvorimod "downside" er at de vil tage mere skade.

Udover det er der en "Charge Meter", den kan bruges ekstremt taktisk da den "oplader" dine angreb til at udøve mere skade på målet, samtidig kan man også time sine angreb så man mere eller mindre kan styre hvor mange slag Shu og holdet udøver på modstanderen før det bliver hans tur.

Spillets verden er faktisk stor, i modsætning til andre spil behøver du ikke skulle rejse frem og tilbage for at udføre dine quest, på et tidspunkt i spillet vil du modtage 2 dusin "Warp Keys" som kan puttes i Warp Machines, hvorefter du bagefter har mulighed for at warpe tilbage til den lokalisering du nu har adgang til, dette muliggør boosting af levels og skills mulig.

Grafik og Lyd:
Grafikken er i spillet meget flydende, jeg er helt imponeret hvor svært jeg har ved at se forskel for en alm. spille sekvens og en FMV, der bliver virkelig trukket fra Xbox'ens grafiske hukkommelse.Hvad lyden angår, den engelske udgave af karaktererne som jeg har lyttet til virker meget malplaceret, Shu lyder lidt mere voksen end hvad hans størrelse ummidelbart hentyder til og nogenlunde det samme kan siges om de andre karakterer.

Kamp musikken er heller ikke noget at hyle efter, det eneste tidspunkt i spillet man oplever den gode rå og hårde musik er i boss fights, ellers er man tvunget til at høre en meget irreterende musik sekvens udenfor boss fights'ne.

Personlige vurdering:
Jeg syntes historien virker god og solid, dog syntes jeg stadig der er nogle ting der kunne ændres.
Dog virker det somom at da jeg er Final Fantasy orienteret, at der trækker noget barnlighed ind i spillet. Højest sandsynligt for at trække den mere unge tilskuerskare til.

Lyden kan forbedres mht. til kamp musikken og stemmerne burde kalibreres lidt mere.

Jeg giver spillet 7/10 Nukes.

12-09-2007 - 20:59

Outside MMORPG ?

Blev lige henvist til dette billede af en venLyder som en mega sjov MMORPG men om jeg gider spille det ... naaah tror jeg faktisk ikke jeg gider.
12-09-2007 - 16:06

Pis på jernet mens det er varmt!

Det blev der sg ikke så meget til indtil videre da jeg bare skal lave en lampe rent ud af stangjern og et par stål plader.

Massser af filing blev det til og lidt boring .. dog er jeg ikke helt færdig ...

Jeg håber jeg kan få et billede op engang jeg er blevet færdig og bagefter skal jeg sikkert lave nogle andre sjove ting.
09-09-2007 - 20:18

Livet er ... herligt og dog...

I denne stund jeg skriver har jeg lige snuppet et dejligt varmt bad og tænkte jeg ville dele mine tanker et øjeblik.


Imorgen starter jeg på Næstved EUC på Smed linien, (Hvis der er nogen herfra der læser det her, hvis i også skal derned eller er dernede så fang mig gerne :) )

Anyway, det lader til at da jeg har taget en IT-Supporter udd. før på Ringsted EUC så har jeg enorm fordel inden for det fag da jeg så kan gå videre som CNC programmør eller maskin programmer whatever det hedder.


Jeg er lidt trist over jeg ikke kan smutte ud og arbejde med computere som jeg ellers brænder så fandens meget for men, det vil "regeringen" ikke lade mig gøre pga. jeg er under 25 og ligger under en paragraf der hedder "Borgere under 25 uden lære/praktikplads skal tage en udd." ... blah blah... nå fuck det.

Lad os se hvordan det går, hvis i skulle have lyst til at fange mig mens jeg er i Næstved er i velkomne .. skriv lige hvis jeg skal hugge min controller med og et spil eller flere.
08-09-2007 - 12:34

Blue Dragon has Landed.

Blue Dragon has landed in TehMadmaNs Xbox!!

Ville lige skrive at spillet er vold godt, måske en lille bette smule langtrukkent og der er nogle ting der ikke virker 100% optimalt mht. når jeg skal charge en spell fx. og der er 3 shadows på banen så lagger chargen og det er svært at ramme rigtigt på det tidspunkt...

Men anyway, pt. er jeg nået til Jibral Castle Town, hvor jeg står og mangler gold til den store guldmedalje ... der er gude amuletter og ringe at købe der...

Husk at opgrade jeres spells og et andet godt råd.

Prøv at køre 2-3 shadows op ad gangen per karakter, det er nemlig muligt pt. for mig at smide healing spells med Kluke også da jeg har White Magic Lvl. 3 på hende... det hjælper altså lige en smule...

Udover det købte jeg det latterlige Amped 3 i EB Games for 90 daler ...

(EvE Maintenance... boooring ... hverdag fra 12:00-13:00 er der serverside maintenance... HVER DAG ?! ... wtf!)
06-09-2007 - 00:50

Video Blog #1

Så er den første Video Blog fra min EvE Online konto på youtube, så ville lige dele den her.Næste omgang vil være lidt mere dybde gående mht. min karakter.

Indtil da kan i da se hvor kedeligt spillet kan være til tider :)
04-09-2007 - 08:51

Mit net er tilbage!

ARRRGH!!! Efter 4 dage fuldstændig uden internet har jeg fået det mest "annoying" net man kan få, CyberCity - førhen havde jeg en 10/10 DSL forbindelse fra TDC, nu har jeg en retarderet og ja, jeg gentager RETARDERET forbindelse fra CyberCity ...

Der er sikkert mange der er tilfredse med dem og dem der ikke er, jeg er blandt dem der ikke er, og sådan er livet.

Men nu er jeg tilbage og så skal der tæves...

Skal dog lige påminde at jeg er gået i hug med min gamle World of Warcraft account igen - den blev ikke solgt fordi gutten der bød 2000 for den er mystisk forsvundet ... nå men "more fun for me!" ...


(Min Tauren Warrior på sin mount, han er kun lvl 41 pt men han stiger kraftigt!)


(Min totalt overpowered rogue, pt. Hemorrhage/Premed specc'd til PvP, og jeg fjerner warriors og warlocks som var de støv.)
(P.S.: Lad jer ikke narre af udstyret, der er masser af slagkraft bag det ... næsten 1900 AP unbuffed og langt over 2500 buffed.)
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her