TehMadmaN's blog
25-08-2007 - 15:16

FF7 - Cloud vs. Sephiroth.

Jeg har lige fået det bekræftet at jeg er en af de første der har en dokumenteret solo kill af Sephiroth på youtube, i videoen bruger jeg kun en level 82 Cloud til at smadre de sidste 3(2) dele af Sephiroth.Jeg fortryder at jeg ikke har en Materia setup i samme film, men jeg reposter engang jeg har lyst til at gøre det igen med en Materia setup og så har jeg garanteret også udført lidt lvl'ing.

Et råd jeg har til jer der stadig spiller spillet.

Ultima Weapon er Ikke altid Clouds stærkeste våben, hvis han taber HP så bliver våbenet svagere, jeg er begyndt at bruge "Ragnarok" som jeg syntes er sjovt nok bedre da det kan på konstant basis udlevere 9999 damages.

(Min profil/kanal på youtube er MadmanDKDK, og der ligger en masse andet fra KH2 og jeg skal igang igen med at smide ting på da jeg har haft en længere pause.)
24-08-2007 - 18:12

Xbox Day Out.

Jeg havde aftalt med nogle venner at tage min Xbox 360 med ud og mine controllers så vi kunne forsøge at uddele øretæver til hinanden... desværre for dem gik jeg hjem med sejren og stoltheden i alle de spil vi spillede, der blev tæsket løs i DoA4, brændt gummi i NFS:Carbon og skudt med krudt i Gears of War...

Alt i alt en god og hyggelig dag :)

Og så lige 500kr mere i pungen da jeg er MESTER! :P ...

(Ja alle jer der læser det her kan 100% sagtens tæve mig, jeg sutter til DoA4, er halvdårlig uden min Corvette Z06 eller Min Audi og jeg er snart ved at bukke under pga. det lag i Gears of War :D )

Hyggespil er meget velkomne hvis i har lyst - Mit gamertag står ude til højre så bare add mig.
23-08-2007 - 20:51

Foooooking YEAH! Fook EA!

YES! Så fik jeg endelig banket den lort til Darius fra NFS:Carbon, hold kæft en latterlig AI - biler der kan komme fra 0-100 i løbet af 1.3 sekunder ... jeg fatter simpelthen ikke EA at de laver så latterlige AI'er i forhold til gode gamle Underground I og II som var så dejligt balanceret ... SÅ KAN DE FANDME LÆRE DET!

EA skulle i min egen personlige mening tage at lette røven og få lavet nogle ordentlige AIs.

Sådan ja!
22-08-2007 - 20:41

Jobsamtale hos Nordisk Film.

Yep yep, jeg har været inde til en jobsamtale hos Nordisk Film i stillingen som Hotline Supporter.

Jobbet gik primært ud på at supporte inden for PC/Netværk, Playstation1-2-3 og PSP konsollerne og stortset alle spil der kan fitte i en Playstation eller PSP.

LIGE stillingen for mig - kan næsten ikke vente at høre om jeg har fået stillingen eller ej, joy joy :)

Ellers har jeg fået min preview af Naruto: Rise of a Ninja og desværre drenge og piger - jeg har ikke mulighed eller tilladelse for den sags skyld til at smide film af preview skiven på youtube før release datoen, beklager meget!

(Desuden kan jeg af latterlige årsager ikke fetche 60hz på min tuner, KOM nu gamemakerwhatever svar på de PBs!!)

Alt i alt, en god dag, godt vejr bortset fra her kl. 20:41 ... pisse regn!

So long!
21-08-2007 - 17:59

Interviews, Previews og ting.

Jeg brugte en del af dagen på at kigge på youtube, bla. har jeg fundet et interview af Game Designer Philippe Therien af spillet Naruto: Rise of a Ninja som jeg glæder mig meget til.Udover det har jeg fundet et par gameplay videoer som jeg ikke selv har optaget eller spillet, dog håber jeg at lige så snart jeg får den preview skive at jeg kan optage fra min Xbox 360 og vise jer hvad jeg får på min skærm.-

Af andre spil jeg glæder mig til fandt jeg et interview af Hironobu Sakaguchi, udvikleren af Lost Odyssey og Blue Dragon.

-

Da jeg er Otaku af RPG spil i Final Fantasy stilen og den generelle RPG genre glæder jeg mig ekstremt meget til Blue Dragon og Lost Odyssey, dog vil jeg nok tone Blue Dragon meget ned da jeg syntes det virker for Suikoden(t) mht. kamp-systemet, Lost Odyssey, så længer de ikke trækker Final Fantasy 12 kamp-systemet ind bliver det RIGTIG godt!
21-08-2007 - 16:20

*GaaaB* Arbejd, mine, arbejd, mine...

Yep yep - jeg miner og tjener kash i Eve Online - lige pt. har jeg 2 penge maskiner!

Brutix Battlecruiser - 7 Miner 2 fits og nogle batterier og CPU upgrades.


Bruger typisk denne her når jeg er i -0.5 space, grunden er fordi jeg kan have 6 Wasp II i den til at beskytte mig fra RATs og deslige.
Ellers er jeg typisk sammen med 15 andre i Corporationen som jeg er medlem af hvoraf 2 stiller sig i Battleships med våben til tænderne og beskytter os.

Og en Mining Barge (Retriever), 2 Strip Miners (Høvler mega meget!


Min generelle 0.5 space miner, når jeg er alene, 5x Hornets II og jeg er sikret.
Høvler for 1905 m3 garanteret hvert 2. minut pr. strip miner.

Det var lidt om mine Eve Online både - jeg er primært miner/handelsmand så jeg PvP'er ikke medmindre det er NooBMissiles i NooB både sammen med Corp'en.
18-08-2007 - 10:01

Back in EvE Online.

Jeg er rejst tilbage til EvE Online da jeg har snakket med nogle venner om at vi ville lave en lille corp -
Jeg render selv rundt med en Mining Barge (Retriever) og høvler materialer ind.
(Syntes dog der er nogle tyve der stjæler mine ting ... forbandede noobs.)

Anyway regner med jeg snart kan få nogle videoer og billeder på.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her