TehMadmaN's blog
13-09-2007 - 16:25

Madman Anmelder: Blue Dragon

Vær hilset og velkommen til den første anmeldelse af Blue Dragon fra Madman.

Handlingen:
Spillet starter med at Shu i sin landsby bliver angrebet af en skabning kendt som "The Landshark", som senere viser sig at være en mekanisk fisk som styres af den onde, Nene.

Shu teamer derfor op med Jiro, Kluke, Marumaro og Zola for at bekæmpe den onde Nene.


(Den onde Nene, og hans underlige kompan.)

Gameplay:
Gameplay'et i sig selv minder meget om det man kender fra Final Fantasy og Suikoden serien, da det trodsalt er Hironobu Sakaguchi som også var med i udviklingen af Final Fantasy og Suikoden spillene.

Spillet i sig selv minder utroligt meget om Suikoden fra mit personlige synspunkt mht. til de "battle formations" du har mulighed for at opsætte, selve kampen er baseret på hvor du har dine karakterer, hvis de står i forreste række vil de kunne udøve højere nærkampsskade hvorimod "downside" er at de vil tage mere skade.

Udover det er der en "Charge Meter", den kan bruges ekstremt taktisk da den "oplader" dine angreb til at udøve mere skade på målet, samtidig kan man også time sine angreb så man mere eller mindre kan styre hvor mange slag Shu og holdet udøver på modstanderen før det bliver hans tur.

Spillets verden er faktisk stor, i modsætning til andre spil behøver du ikke skulle rejse frem og tilbage for at udføre dine quest, på et tidspunkt i spillet vil du modtage 2 dusin "Warp Keys" som kan puttes i Warp Machines, hvorefter du bagefter har mulighed for at warpe tilbage til den lokalisering du nu har adgang til, dette muliggør boosting af levels og skills mulig.

Grafik og Lyd:
Grafikken er i spillet meget flydende, jeg er helt imponeret hvor svært jeg har ved at se forskel for en alm. spille sekvens og en FMV, der bliver virkelig trukket fra Xbox'ens grafiske hukkommelse.Hvad lyden angår, den engelske udgave af karaktererne som jeg har lyttet til virker meget malplaceret, Shu lyder lidt mere voksen end hvad hans størrelse ummidelbart hentyder til og nogenlunde det samme kan siges om de andre karakterer.

Kamp musikken er heller ikke noget at hyle efter, det eneste tidspunkt i spillet man oplever den gode rå og hårde musik er i boss fights, ellers er man tvunget til at høre en meget irreterende musik sekvens udenfor boss fights'ne.

Personlige vurdering:
Jeg syntes historien virker god og solid, dog syntes jeg stadig der er nogle ting der kunne ændres.
Dog virker det somom at da jeg er Final Fantasy orienteret, at der trækker noget barnlighed ind i spillet. Højest sandsynligt for at trække den mere unge tilskuerskare til.

Lyden kan forbedres mht. til kamp musikken og stemmerne burde kalibreres lidt mere.

Jeg giver spillet 7/10 Nukes.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her