TehMadmaN's blog
09-11-2007 - 19:48

Træthed og Naruto - Rise of a Ninja..

Nå! En mindre update er vel på sin plads, jeg har ikke skrevet i længere tid da jeg har haft travlt med et blad som skribent, bladet hedder Nyan og blev solgt for første gang til J-popcon 2007 som blev afholdt i Valby Kulturhus.

Udover det er min Smed-uddannelse sat i pause pga. jeg har fået et job som vikar på Hvidovre Rådhus da Hvidovre og omegns IT-systemer skal opdateres så det skal jeg og min kollega sørge for.

Så er der snart flere spil på vej, bla. har jeg lige anskaffet Naruto - Rise of a Ninja, jeg syntes personligt at det er et fedt spil, udover at der er nogle bugs/fejl som burde havde været fundet af test siden, for eksempel, hvis du sprinter ind i en fjende fx. så vil kampen blive reduceret voldsomt i frames per second, en anden er hvis du løber ind i en fjende og trykker på enten YABX så kan der ske det at du ryger tilbage i 3-D verdenen og bliver hardcore stuck.

Det var det, jeg skriver noget mere engang jeg har noget at skulle skrive...

P.S: Har en masse spil til salg, Bla. The Darkness og meget andet.
30-09-2007 - 00:37

Halo3 Limited Edition er hjemme...

Jeg går ind i Fona efter at have taget bus 401 til Ringsted bymidte og gået cirka 150m ialt frem og tilbage for at tjekke om der var penge i kassen og ned i Fona, for så at få at vide at jeg kan få lov at købe Halo 3 Limited Edition og få en T-shirt med logoet på for den runde sum af 570,-

Hvilket jeg eftersom syntes var meget billigt og takkede ja tak.

Spillet i sigselv skuffer mig ikke, det er uovertruffent godt gameplay og grafik, dog er der noget ved den forpulede aimbot der ødelægger spillet, flere gange i spillet syntes jeg også man løber "tør" for bønner, sikkert fordi jeg aimer røv pga. den "aimbot".

Jeg syntes dog ikke Bungie/M$ skuffer deres fanskare, jeg har desværre ikke spillet Halo 1-2 så jeg vil ikke virke som kyndig på området i historien.

Stærkt spil, godt gameplay, jeg skulle lige selv vænne mig til den latterlige aimbot og så gik det ellers derudaf.

Jeg går stadig og mangler skulls osv, så hvis nogen er friske på noget Co-Op så add mig gerne, TehMadmaN er gamertag'et.

Fortsat god weekend og god gaming.
15-09-2007 - 20:29

Gaaab...

Nååårh, syntes nu ikke jeg har fået lavet så meget her på det seneste...

Syntes min tid er blevet berøvet pga. teknisk skole, måtte på et tidspunkt op og klage til selveste direktøren uden at vide det da min lærer konstant vendte ryggen til mig når jeg skulle have hjælp.

Man kunne spørge ham om hjælp til en maskine, han forklarede det voldsomt hurtigt og gik sin vej i den tro at man bare lige sprang ud i det, taktikken virker nok men - jeg finder mig altså ikke i at man vender ryggen til mig og går når man står og ligner en der fatter hapsekage.

Anyways, har spillet en del Blue Dragon på det seneste, forsøger også at følge med i GoW men af grunde kan jeg bare ikke spille det skidt ordentligt ... fuck det.

The Darkness er også blevet downed en del, syntes faktisk det er et genialt spil efterhånden, man skal bare lige vænne til lidt til skavankerne så kan man udnytte det.

Ellers småøver jeg lidt i Guitar Hero II, spiller stadig halv dårlig på Hard, Expert er slet ikke noget jeg kan håndtere pt.

Well, det kan man kalde en "Weekly Recap" her fra :) ... håber i har haft en god uge og ha' en fortsat god weekend.
13-09-2007 - 16:25

Madman Anmelder: Blue Dragon

Vær hilset og velkommen til den første anmeldelse af Blue Dragon fra Madman.

Handlingen:
Spillet starter med at Shu i sin landsby bliver angrebet af en skabning kendt som "The Landshark", som senere viser sig at være en mekanisk fisk som styres af den onde, Nene.

Shu teamer derfor op med Jiro, Kluke, Marumaro og Zola for at bekæmpe den onde Nene.


(Den onde Nene, og hans underlige kompan.)

Gameplay:
Gameplay'et i sig selv minder meget om det man kender fra Final Fantasy og Suikoden serien, da det trodsalt er Hironobu Sakaguchi som også var med i udviklingen af Final Fantasy og Suikoden spillene.

Spillet i sig selv minder utroligt meget om Suikoden fra mit personlige synspunkt mht. til de "battle formations" du har mulighed for at opsætte, selve kampen er baseret på hvor du har dine karakterer, hvis de står i forreste række vil de kunne udøve højere nærkampsskade hvorimod "downside" er at de vil tage mere skade.

Udover det er der en "Charge Meter", den kan bruges ekstremt taktisk da den "oplader" dine angreb til at udøve mere skade på målet, samtidig kan man også time sine angreb så man mere eller mindre kan styre hvor mange slag Shu og holdet udøver på modstanderen før det bliver hans tur.

Spillets verden er faktisk stor, i modsætning til andre spil behøver du ikke skulle rejse frem og tilbage for at udføre dine quest, på et tidspunkt i spillet vil du modtage 2 dusin "Warp Keys" som kan puttes i Warp Machines, hvorefter du bagefter har mulighed for at warpe tilbage til den lokalisering du nu har adgang til, dette muliggør boosting af levels og skills mulig.

Grafik og Lyd:
Grafikken er i spillet meget flydende, jeg er helt imponeret hvor svært jeg har ved at se forskel for en alm. spille sekvens og en FMV, der bliver virkelig trukket fra Xbox'ens grafiske hukkommelse.Hvad lyden angår, den engelske udgave af karaktererne som jeg har lyttet til virker meget malplaceret, Shu lyder lidt mere voksen end hvad hans størrelse ummidelbart hentyder til og nogenlunde det samme kan siges om de andre karakterer.

Kamp musikken er heller ikke noget at hyle efter, det eneste tidspunkt i spillet man oplever den gode rå og hårde musik er i boss fights, ellers er man tvunget til at høre en meget irreterende musik sekvens udenfor boss fights'ne.

Personlige vurdering:
Jeg syntes historien virker god og solid, dog syntes jeg stadig der er nogle ting der kunne ændres.
Dog virker det somom at da jeg er Final Fantasy orienteret, at der trækker noget barnlighed ind i spillet. Højest sandsynligt for at trække den mere unge tilskuerskare til.

Lyden kan forbedres mht. til kamp musikken og stemmerne burde kalibreres lidt mere.

Jeg giver spillet 7/10 Nukes.

12-09-2007 - 20:59

Outside MMORPG ?

Blev lige henvist til dette billede af en venLyder som en mega sjov MMORPG men om jeg gider spille det ... naaah tror jeg faktisk ikke jeg gider.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her