Tdj89's blog
27-08-2009 - 15:18

Fck går nye tider i møde

Efter kampen igår, har jeg simplethen så mange ting jeg skal have lukket ud. Og det skal lige siges at jeg er kæmpe Fck fan.

Som de fleste jo nok ved så tabte fck jo igår til Apoel, og misser derfor Chl samt 100 mill +. og som de har startet sas ligaen og deres og verdens økonomien er lige pt, så er det et kæmpe tab, både sportsligt og økonomisk.

Det jeg vil fokusere lidt på i denne blog er, Hvad de har gjort galt, og hvad der skal gøres bedre i fremtiden.


Først og fremmeste kan vi hvis godt slå fast, at der ikke bliver købt ind, inden tranfervinduet lukker d 31. Selvom ståle ikke har lagt skjult på at han gerne vil have en ny spiller i truppen, så er økonomien simplethen ikke til det, som det ser ud lige nu. Det eneste der kunne åben op for et indkøb, er evt spillersalg. Og der er de meste markante navne nok, Wendt og Atiba.. for 2 mdr siden!! For de er faldet rigtig meget i niveau. Der er været rygter om de har takket nej til 35mill for atiba, fordelt for 24mdr. samt 20-30 mill for Wendt. Som de spiller lige nu er det nok langt fra realistisk. Og tror heller ikke Fck vil sælge til under de priser.

Som jeg sagde før, så er økonomien simpelthen ikke til det lige pt, og nej jeg er ikke en af dem der snakker om konkurs osv, for det er langt fra realistisk. Men at de går ud og køber en spiller til 15-20mill, er heller ikke realistisk mere. Det havde vi økonomien til engang, og det skulle man have udnyttet. Og der ender vi så ved mit første og største punkt hvor Fck og især en person har fejlet.

Carsten V: den mand har aldrig kunne leve 100% op til hvad en mand i hans stilling kunne have gjort. Han har efter hvad jeg ved, stortset hver sæson det største budget. og alligevel har han ikke endnu formådet at gøre fck til den magtfaktor i dansk fodbold som kunne være muligt

Her er et par exempler.

Mange snakker om at Ob er kommet på niveau med Fck. Det da klart når man tænker over dette her : Sommeren 08, Fck og Ob køber begge en midtbane spiller. Fck henter Thomas Kristensen i Fc Nordsjælland. Ob henter Djemba Djemba. Det fortæller det hele. og er man i tvivl. kan man jo se hvordan det går spillere idag. Djemba måske den bedste i ligaen på den plads. Og TK, er ude af fck holdet, efter pinlige indsatse.

Vi køber hangeland for 8 mill, ( det er også en af CVs gode handler) Og han bliver solgt for 40mill, Fantastisk handle. Der det nye problem opstår og som findes idag på fcks bænk er Ulrik Laursen.? Der har været meget snak om prisen. Men helt sikkert er det at det ikke er under 10mill og ikke over 20. Så et sted der imellem.. Der var mange inkl mig selv der ikke fattede hvad der forgik. Det er alt for mange penge for en dansk forsvar spiller med den alder, og med den klasse han har. eller ikke har. Og han har vist sig at være en rigtig dårlig handle. Han har kostet mange mål, og har aldrig kunne leve op til det han viste i OB. Og det rykker os frem til et af vores andre problemer.


Gør en spiller det godt for en anden superligaklub. så gør han det nok også i fck eller? : Her kan vi også finde exempler. Vi sælger Linderoth, måske en af de bedste på den position nogensinde i fck? og afløseren bliver: Rasmus Wurtz? Gider ikke at uddybe det, da alle kender den Historie.

Frederik Berglund. Morten Nordstrand. Thomas Kristensen osv. Tænk over de middelmådige spiller som vi faktisk har brugt rigtig mange penge på. Men som aldrig har kunne trække fck holdet op? Bare de 3 spillere jeg nævner der. har kostet omkring 30mill til sammen.Har desværre ikke tid til at skrive mere lige nu. Men vender hurtigt tilbage :)

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her