Tdj89's blog
19-09-2012 - 09:41

Når et lys slukkes, så

Når et lys slukkes, så tændes der et nyt. Det er der et gammelt ordsprog der hedder (og en Nik&Jay sang)

Derfor synes jeg, at denne blog er passende, efter Thomas' triste og smukke afsked med Xboxlife.
Jeg fik i går afvide, at jeg skal være far til Maj :) 
03-11-2010 - 22:06

Brøndby IF sætter gang i erhvervslivet..

Efter en flot udebane sejr på 2-0 over Sporting, fløj spiller og fans på en lyserød sky...
Efter et par år i skyggen af FCK i både DK og Internationalt, fik BIF endelig en optur. Og så endda dagen efter FCK skuffede ude mod Rosenborg på vej til Champions League.. Ja, det kunne ikke blive bedre.. Sporting vil umuligt kunne score 3 gang på Brøndby Stadion..

Her ca 3 måneder efter, er tingene desværre drejet 180 grader..

Det umulige skete på Brøndby Stadion... BIF tabte 3-0 til Sporting.. Bye bye Europa..

Efterfølgende skulle Lyngby ifølge prinsessen af BIF, ( læs: Mike Jensen ) smadres.. Hvilket de blev med 3-3

Da turen så gik til Varde i den danske pokaltunering, fik man endnu en knytnæve i maven med et nederlag på 4-2...

Som om alt dette ikke er nok. Så har BIF måtte opgive at vinde det danske mesterskab. Samtidig med at de må se rivalerne lave det ene gode resultat efter det andet...MEN!! Her er det så vi kan finde endnu et par solstråle historier fra Vestegen som de kan være stolte af :)


Bisca er nemlig glade for at kunne meddele at, deres salg af den populære tudekiks, nemlig Marie kiksen, er steget med op til 100%.. Bisca meddeler også, at størstedelen af deres salg er til Vestegen 

Xboxlife Share!


Derudover har et lille nyt dansk firma også fundet på noget nyt, som er blevet særdeles populært på Vestegnen.. De kan allerede melde udsolgt. Og forventer også et pænt julesalg, samt høje salgstal de næste mange år..

Der er selvfølgelig tale om:

Xboxlife Share!
27-08-2009 - 15:18

Fck går nye tider i møde

Efter kampen igår, har jeg simplethen så mange ting jeg skal have lukket ud. Og det skal lige siges at jeg er kæmpe Fck fan.

Som de fleste jo nok ved så tabte fck jo igår til Apoel, og misser derfor Chl samt 100 mill +. og som de har startet sas ligaen og deres og verdens økonomien er lige pt, så er det et kæmpe tab, både sportsligt og økonomisk.

Det jeg vil fokusere lidt på i denne blog er, Hvad de har gjort galt, og hvad der skal gøres bedre i fremtiden.


Først og fremmeste kan vi hvis godt slå fast, at der ikke bliver købt ind, inden tranfervinduet lukker d 31. Selvom ståle ikke har lagt skjult på at han gerne vil have en ny spiller i truppen, så er økonomien simplethen ikke til det, som det ser ud lige nu. Det eneste der kunne åben op for et indkøb, er evt spillersalg. Og der er de meste markante navne nok, Wendt og Atiba.. for 2 mdr siden!! For de er faldet rigtig meget i niveau. Der er været rygter om de har takket nej til 35mill for atiba, fordelt for 24mdr. samt 20-30 mill for Wendt. Som de spiller lige nu er det nok langt fra realistisk. Og tror heller ikke Fck vil sælge til under de priser.

Som jeg sagde før, så er økonomien simpelthen ikke til det lige pt, og nej jeg er ikke en af dem der snakker om konkurs osv, for det er langt fra realistisk. Men at de går ud og køber en spiller til 15-20mill, er heller ikke realistisk mere. Det havde vi økonomien til engang, og det skulle man have udnyttet. Og der ender vi så ved mit første og største punkt hvor Fck og især en person har fejlet.

Carsten V: den mand har aldrig kunne leve 100% op til hvad en mand i hans stilling kunne have gjort. Han har efter hvad jeg ved, stortset hver sæson det største budget. og alligevel har han ikke endnu formådet at gøre fck til den magtfaktor i dansk fodbold som kunne være muligt

Her er et par exempler.

Mange snakker om at Ob er kommet på niveau med Fck. Det da klart når man tænker over dette her : Sommeren 08, Fck og Ob køber begge en midtbane spiller. Fck henter Thomas Kristensen i Fc Nordsjælland. Ob henter Djemba Djemba. Det fortæller det hele. og er man i tvivl. kan man jo se hvordan det går spillere idag. Djemba måske den bedste i ligaen på den plads. Og TK, er ude af fck holdet, efter pinlige indsatse.

Vi køber hangeland for 8 mill, ( det er også en af CVs gode handler) Og han bliver solgt for 40mill, Fantastisk handle. Der det nye problem opstår og som findes idag på fcks bænk er Ulrik Laursen.? Der har været meget snak om prisen. Men helt sikkert er det at det ikke er under 10mill og ikke over 20. Så et sted der imellem.. Der var mange inkl mig selv der ikke fattede hvad der forgik. Det er alt for mange penge for en dansk forsvar spiller med den alder, og med den klasse han har. eller ikke har. Og han har vist sig at være en rigtig dårlig handle. Han har kostet mange mål, og har aldrig kunne leve op til det han viste i OB. Og det rykker os frem til et af vores andre problemer.


Gør en spiller det godt for en anden superligaklub. så gør han det nok også i fck eller? : Her kan vi også finde exempler. Vi sælger Linderoth, måske en af de bedste på den position nogensinde i fck? og afløseren bliver: Rasmus Wurtz? Gider ikke at uddybe det, da alle kender den Historie.

Frederik Berglund. Morten Nordstrand. Thomas Kristensen osv. Tænk over de middelmådige spiller som vi faktisk har brugt rigtig mange penge på. Men som aldrig har kunne trække fck holdet op? Bare de 3 spillere jeg nævner der. har kostet omkring 30mill til sammen.Har desværre ikke tid til at skrive mere lige nu. Men vender hurtigt tilbage :)

13-05-2009 - 20:58

Snydt af arbejdsgiver?

Blev fyret for en månede siden, havde sidste arbsdag idag,

Da jeg har mistet min egen kontrakt bad jeg om en kopi..

Nu er problemet bare det, at de har ændret i den,

jeg startede som 16 årig i 2006, fra jeg startede og til jeg blev 18 i 2007. der havde jeg ingen arbkontrakt,,

Nu har de så ændret i den jeg lavede der jeg blev 18, jeg skrev under den 10-9-07 og de har skrevet oveni så der står 10-5-06

Er der nogen der har oplevet det? er det ikke hammer ulovligt? Kan desværre ikke kontakte fagforenigen idag,derfor spørger jeg herinde om nogen har prøvet det.

Jeg vil nemt kunne bevise den er forfalsket, da den adresse jeg havde dengang jeg skrev under, der flyttede jeg først ud i 07

Plus den løn jeg fik der jeg blev 18, at den ikke svare til hvad jeg fik som 16 og 17årig, hvilket man kan se på lønsedler

Så en anden måde det kan blive et problem for ham er, at der jeg startede i april 06 som 16 årig, der fik jeg 55kr i timen, men ifølge "denne kontrakt" så er den jo lavet og underskrevet d 10maj 06, med en løn på 105kr i timen.

Så det er jo 50kr i timen. x37 timer om ugen, fra maj 06 til sep 07..

Det bliver jo til lidt penge


Blir spændende at se hvad fagforeningen siger imorgen, og om der evt skal køre en sag?
22-03-2009 - 22:35

Fifa Ultimate Team Mode. Hva syntes i ?

Ja så vil jeg også have en blog :)

Så var det jo torsdag ( mener jeg) at Fifa Ultimate Team mode blev udgivet. Til en pris af 800 Microsofts Points eller en 80 kr ca.


Som mange andre fifa elskere, skulle jeg selvfølgelig også have det, blev dog først fredag aften jeg fik taget mig sammen til at downlade det.

Og blev meget overrasket over at det kørte virkelig langsomt, samt at efter 2 - 3 kampe, at ea's servere bukkede under resten af den aften.

Lørdag morgen kunne jeg så spille lidt igen, og lidt frem på dagen.

Jo længere på dagen man kom, jo mere langsomt begyndte det at køre igen.

Lørdag aften gik ea's servere så ned igen igen, så ikke mere fifa den aften.

Idag søndag har det dog kørt nogenlunde :)

Men syntes dog det er en meget utilgivelig fejl fra ea, de ved jo at, der kommer tryg på med sådan en udgivelse. Men lad nu det ligge :)


Men syntes at selve spillet er rigtig sjovt. Der er MEGET tidsfordriv i det, hvertfald for mit vedkommende :)

Her er lidt + og -

+

Godt fundet på
Mange timer i det 
Godt lavet med tuneringer

-

Problemer med serverne indtil videre
Den måde spiller kontrakterne forgår på
Svært at få "Stjerne spillere"
Kort man kan bruge i kampene


Det med kontrakterne er dybt latterlige efter min mening.
Det forgår sådan, at hver spiller på dit hold, har et bestemt antal kampe tilbage i sin kontrakt.
Og når de er ved at udløbe skal man bruge et kontrakt kort på dem. som højst kan give en 10 kampe ca,
Så man skal have virkelige mange kontrakt kort, hvis du har en trup på 20 spillere
Så enten skal man ud og købe kort pakker eller købe dem af andre brugere.
Og så kan det jo være svært at spare op til gode spillere. :(

Det med at det er svært at få stjerne spillere. det er nok bare mig der er uheldig.

Tror jeg har købt 9-10 Guldpakker. Uden nogle store stjerne spillere. :)


Og det med de kort man kan bruge i kampene, Syntes jeg ikk høre nogle steder hjemme.

Hva syntes i? Giv jeres mening :)

Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her