TagEnKiks's blog
31-01-2011 - 20:03

Burgers!

Så har bloggen været oppe i noget tid igen! Og jeg havde jo lovet...

En af de gode ting ved at bo alene er, at man kan skide for åben dør. En anden er dog, hvis man har lyst til at spise burgere 5 dage i træk! Så kan man også gøre det. Hvilket jeg så gjorde..


Den 6. februar spilles Super Bowl XLV. En kamp der består af Green Bay Packers - Pittsburgh Steelers. Det betød selvfølgelig at jeg skulle prøve Roethlisburgeren. En burger lavet af mænd til mænd! Og nu ved jeg hvad der skal laves forud for den kamp.


Indeholder:
- En burgerbolle (Så stor som mulig)
- 200 gram oksekød
- 2 æg
- Fløde
- Salat
- 1 løg
- Cheddarost
- 4 skiver Bacon
- Smør og olie

Vel og mærket pr burger!

Femgangsmåden kan findes på nettet, men er lige til. Den eneste forbedring jeg lavede var at stege bøfferne i baconfedt. Fordi! Hvorfor ikke?
Da Roethlisburgeren er en mandeburger er den ikke fyldt med spild som dressing, tomater og andre dumme ting. Hvilket gør at burgeren er lidt "tør", men det er en del af charmen ved burgeren.
Dag 2:

Hvad er bedre end barbeque? Ikke ret meget. Så derfor besluttede jeg at marinere kødet i barbeque, stege bacon i barbeque og brugse barbequedressing.
Og ikke særlig overraskende smagte det af barbeque.

Fik desværre ikke taget et billede af herligheden.

Dag 3:

Stod den på kyllingeburger! For nok er bruger 5 dage i træk godt, men oksekød 5 dage er ikke særlig opfindsomt.

Indeholder:

- En burgerbolle (Eller anden form for bolle)
- Kyllingebryst krydret med paprika
- Salat
- Agurk
- Cheddarost
- Bacon
- Løg
- Ketchup
- Mayonaise
- Smør og olie

Besluttede at bruge samme fremgangsmåde med løgene og osten! For det smager egentlig meget godt og har den smarte egenskab at det holder brugeren varm i lang tid. Da jeg ikke ville have samme problem som Roethlisburgeren valgte jeg at bruge ketchup og mayonaise til at sørge for smag og snask.
Dag 4:

Dag 4 var en weekend og det betyder af og til en bytur. Og det betyder også at depoterne skal fyldes op med crap på vej hjem! Når man nu engang bor i en lidt større by har man muligheden for enten Burger King eller Mcdonalds. Hvilket jo er en smagssag, som kan diskuteres i lang lang tid.
Egentlig har jeg ikke en personlig favorit, men efter min mening laver Burger King burgere, hvor Mcdonalds laver.. ja Mcdonalds mad.
Derfor faldt valget på Burger King og en Whopper. Det skal dog siges at Mcdonalds laver de bedste pommes frites man kan få!

Intet billede denne gang. Sjovt som man ikke tænker sig om kl:04.00 om natten.


Dag 5:

Var turen gået til Århus (Eller hedder i Aarhus nu?) og den bedste fast food burger jeg kender til. Den bliver leveret af Byensburger (Hjemmeside kan findes på google) og består af:
300g bøf, Jalapenos, dobbelt ost og bacon.
Uden tvivl den bedste bruger jeg har fundet frem til! Hvis den vel og mærket skal laves udefra.

Det var så 5 dage med burger og egentlig ikke så slemt som man kunne forvente! Venter dog nok til Superbowl før jeg igen sætter tænderne i en.
Følg med næste gang, når jeg igen snakker om ligegyldige ting!


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her