TagEnKiks's blog
05-12-2010 - 03:24

Dengang..

Ja, der var engang. Engang hvor Xboxlife.dk havde et af internettets bedste udbud af blogs af spilrealteret indhold og mærkelige eksistener. Hvornår gik det galt og hvad gik egentlig galt? Det er vel svært at sige. Folk bliver banned, vokser fra gaming, mister interesseren eller får travlt med andre ting.

Xboxlife.dk’s blogsektion er desværre i dag blevet reduceret til folk, der mest af alt skriger efter en psykolog, opmærksomhed eller begge dele. Det er svært at sige hvornår præcis trenden startede, men det er vel ved at være et til to år siden. Da Xboxlife.dk havde et lille skift i brugerbasen. De sjove eksistenser blev skiftet ud med teenagere, trolls og andre tåbelige individer, der mest af alt går op i at skrive blogs uden mening for opmærksomhed.


Men er jeg egentlig berettiget til at hakke på folks blogs? Egentlig ikke. Har ikke selv leveret nævneværdig blogs, selv om jeg måske burde. Har til tider været Xboxlife.dk’s mest forhadte person, men folk fra den tid bruger ikke tiden her mere. Så det er der nok ingen der husker


Så nok med at hakke på andre. Så derfor vil resten være en dedikering til de personer, som efter min mening gør eller har gjort en forskel på Xboxlife.dk


 


Tue69 – Jeg ved faktisk ikke hvad der er sket. Folk der husker ham ved at han var manden bag Pessimisten. En af de bedste blogs på Xboxlife.dk. Nok var den et mindre ripoff, men den var gennemført og sjov. Desværre er han forduftet og det er synd.


Sensei – Alle kender ham og alle elsker ham. Og det er vel ikke så underligt. Ja, der findes milliarder af folk, der skriver om deres røvkedelige liv ligesom Sensei. Forskellen er bare at Sensei skriver med kant og personlighed. Hans personlighed rammer uden for det mange finder normalt. Både hverdagsagtigt og inden for gaming. Derfor har det altid været spændende at følge med i alt fra Shadowrun til Paris Hilton t-shirts. Og ja, så elsker jeg magic.


Skou – Ja, han ejer jo siden. Arbejder inden for gaming og har derfor de spicy nyheder og informationer. Aldrig været bleg for at blære sig med at have de nyeste spil før alle os andre. Alligevel æder vi alt rådt og det er vel derfor vi kan lide gaming. Blogsene er desværre blevet færre og det er vel på grund af arbejde.


Gamemakerman – Hans aktivitetsniveau har været op og ned! Men han er en af de eneste på Xboxlife.dk der igennem mange år har leveret en blog der rent faktisk handler om gaming! Derfor skal han have ros for hans arbejde. Det er vel derfor vi alle er på siden.


Dark X Crow og slæng – Dark X Crow som vel i flere år har været Xboxlife.dks ubestridte mester i halo har, sammen med slænget (kan desværre ikke huske jeres navne her 03.00 om natten) leveret top kvalitet halo montager. Havde oplevelsen at spille mod ham i tidernes morgen i en halo3 turnering. Til trods for han rapede alle var han hverken kæphøj, arrogant eller det der ligner. Og så lavede jeg et melee kill på ham. Thi hi fn9z.


Rotator – En af de personer, som også har været her i evigheder. Ligger pt et stykke arbejde i Xboxlife.dk. Derfor alt ære og respekt herfra.


Juxer – Manden/drengen har fødselsdag samme dag som undertegnet. Har ligeledes været her i evigheder. Personlighed med stil og en person man kunne lytte til uden at ryste på hovedet. Og så havde han seriøse skills i halo.


Anastacio – Til trods for vi skulle lytte til alle hans problemer. Så var han en af de personer der trak læsset i starten og derfor respekt herfra.


CaptainKicker – Endnu en person som har gjort meget for Xboxlife. Respekt.


 


Som i nok kan høre er jeg ved at løbe tør for ting at sige om folk! Og dem jeg har glemt. Sorry. Klokken er mange. Men i hvert fald alt ære og respekt for alt i har gjort for Xboxlife.dk


Og resten af jer? Det er ikke fordi jeg hader jer, men jeres blogs er bare elendige. Jeres dårlige form for humor og blogindlæg uden mening er retarded. Ingen finder dem sjove og de lige så nedern svar i fik i kommentarfeltet! Burde være nok til at indse, at det ikke er sjovt. Alle der skriver om deres liv. Sorry, jeg er bare ligeglad! Med Amalie, de unge mødre og Paradise Hotel på tv, som jeg ikke engang gider spilde tid på. Hvorfor så lytte til jeres bavl? Tjaa..


Peace out.. Og nu ikke føl jer trådt på! (Og ja der er nok en milliard stavefejl)Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her