TagEnKiks's blog
07-06-2008 - 16:15

singleplayer eller multiplayer?


Den sidste tid har jeg tænkt over hvilken del jeg overhovedet hører til! Men jeg er ved, at have besluttet mig. Faktisk et det ikke min glæde til en af delene, som har fået mig til, at bestemme hvad jeg egentlig synes bedst om.

Det er simpelthen min evne til, at kun spille spil i en kort periode og så ellers smutte videre. Indtil videre har der ikke været ét spil, som igennem længere tid har kunnet få mig til, at spille dem om og om igen. Det er endda med spil som Call of duty 4, GTA 4, Mass effect, Halo 3, fifa08, Guitar hero 3, Gears of war, R2V6 på hylden! Men jeg gider simpelthen ikke spille dem! Har alt i alt 17 spil, men ingen jeg gider bruge tid på. Venter lige pt på Rock band og Lego Indy, som jeg glæder mig til at prøve.

Det er ikke fordi jeg ikke nyder spillene, de er alle super gode og sjove! (Bare ikke Cod4). Har haft gode oplevelser med dem alle og nyder multiplayer og singleplayer næsten ligemeget. Men det at jeg kun gider spille dem i kort tid, må jo gøre mig til en singleplayer spiller. Da det er næsten er logisk, at man får mest ud af dem. Da jeg stort set ikke har tid til, at sætte mig ind i multiplayer...
Alligevel er min Xbox360 stort set kun tændt, når jeg lige har fået et nyt spil ind af døren. Ellers er det næsten kun fordi jeg har besøg

Mine mest spillede spil vil jeg tro er Fifa08, halo3, Devil may cry 4 og Crackdown.

Det er nok også tydelig på min ønskeliste, at det er singleplayer spil, som jeg har den største hang til. Da det er spil som Lego Indy, Ninja Gaiden 2, Fallout 3 og Star wars: The force unleashed jeg venter spændt på.

Alligevel glæder jeg mig også til spil, som Fable 2, Gears 2 og Too Human. Hvor jeg skal have gang i noget co-op, som nok er det jeg sætter mest pris på!

Det mest underlige er nok, at selv om jeg ikke har spillet Call of duty 4 i flere måneder, så vil jeg alligevel ikke sælge det! Det er kun spil, som er virkelig dårlige som ryger afsted...
Ved ikke helt hvorfor, men det er nok mest fordi jeg ikke "mangler" pengene. Så de er jo rare, at have til lidt co-op og når vennerne er på besøg.

Jeg er på ingen måde samler af spil, men alligevel vil jeg ikke af med dem. Jeg er nok ikke den eneste som har det på den måde?

Og er jeg også den eneste, som hurtigt rykker videre? Jeg har stort respekt for spillere, som Juxer og dbbuu, som du næsten kan være sikker på sidder og spiller halo3. Ellers så er de næsten altid klar på et spil...

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her