TagEnKiks's blog
06-01-2008 - 17:28

TagEnKiks's dårlige dagJeg blev for godt 1½ uge siden kontaktet af en nysgerrig nisse! Som gerne ville høre hvilken ting jeg havde modtaget i nissegave.
Spørgende spurgte jeg tilbage hvad han mente, da jeg ikke havde modtaget andre gaver med posten end: "Hvem Hvad Hvor 2008". Hvilket jeg var sikker på, at jeg havde set afsender på. Og tanken slog mig da også, at det ville være en underlig gave fra xboxlife.dk. Den var så heller ikke fra dem :)

Idag skrev min Nisse, så at gaven skulle være sendt og modtaget. Alle gaver blev nemlig sendt den 19. dec. Ellers så måtte jeg have skrevet adressen forkert. Her tænker jeg bare! Hvis adressen var forkert, så var den vel blevet sendt tilbage igen? Men jeg er så vidt også sikker på, at min adresse og navn er sendt og skrevet rigtigt. Da jeg både under Faxe kondi cup, Halo3 turnering og nu under Nisselegen havde sendt den ind.

Så nu vil jeg sætte mig og vente ! Det kan jo være den kommer... Bar meget forsinket

Dette skal ikke tages, som kritik af Redaktionen eller Skou, som min nisse var så venlig, at snakke med. Mere som mig, der havde glædet mig til gaven, men så se i øjene, at den ikke kommer.

Og så mest af alt: At sige tak til Nissen (som godt selv ved hvem han er).
TAK :)


Og så er der jo ikke andet at sige end:Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her