TagEnKiks's blog
02-01-2008 - 13:51

mmm Kakaomælk!

Alle kender vel en god kakaomælk? Men hvilken er bedst, dyrest og hvilken smager mest af træ?Matilde kakaomælk:

Puha! Nok den mest kendte kakaomælk i hele danske land. Derfor også den mest overvurderet efter min mening. Mange folk har givet udtryk for den har en god smag, men alligevel ender jeg altid med dårlig smag i munden. Det skal det siges, at efter min mening den bedste kakao til opvarmning ved en børnefødselsdag. Kold smager den dog af gulvtæppe.
Bedømmelse: 4.7/10

Maja kakaomælk:

Endnu et Arla produkt! Derfor kommer det nok ikke som den store overraskelse, at den smager af leftovers fra matilde kakaomælk bare blandet op med vand. Helt igennem en hæslig kakaomælk.
Bedømmelse: 1/10

Matilde café:

Igen et Arla produkt! Men bemærkelsesvis er det lykkes dem at lave en meget god kakaomælk. Dejlig smag og den efterlader ingen dårlig smag i munden. At der så kun er 29 cl i en flaske undre mig så. Procentdelen af mænd, som kan få slukket tørsten af så lidt kakao er efter min overbevisning alt for lille. Derfor trækker det desværre end i bedømmelsen.
Bedømmelse: 7/10

Nesquik kakaopulver:

Den rigtige hurtige bruger, har nok allerede set ligheden imellem mit gamertag og ligepræcis denne drik. Derfor kan jeg lige så godt sige: Ja, nesquik smager pisse godt. Det er dog ikke helt uden grund, da Nesquik er en ganske habil opblandings kakao. Så alle der ikke bryder sig om den! I tager fejl og jeg har ret.
Bedømmelse: 8/10

Cocio:


Ja ja.... Vi vidste det jo godt alle sammen. Men Cocio er kongen blandt kakaomælk! Om klokken er 05 om morgen på i den lokale kiosk, så smager denne kakao gudesmukt. Eller man bare skal nyde en kakao til bold om lørdagen, så er dette den bedste.
Bedømmelse: 10/10


Nu har jeg ikke flere penge, så jeg gider heller ikke teste flere. Men hvis denne test er lavet af en bruger før og han ikke er enig. Så det bare synd for dig, for jeg har altså ret ;)Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her