TagEnKiks's blog
01-01-2008 - 23:25

Så er den her endelig!

Men hvad hulen skal jeg egentlig med en blog?

Året er blevet 2008 og jeg runder snart de 2000 indlæg på xboxlife. Så det vel også på tide, at jeg får en blog. Hvad jeg skal skal bruge den til, det skal jeg så til at finde ud af. Jeg har nok på et tidspunkt givet udtryk for, at blogs er perfekte til at brokke sig over ting. Så tror egentlig at jeg kommer til at fluekneppe diverse emner, som egentlig ikke har særlig meget relevans. Ikke dermed sagt, at jeg vil søge nettet igennem for ubrugelig viden bare for at brokke mig, for det orker jeg ikke.

Så hvilken bedre start end, at brokke sig over ting, som har irriteret mig idag!Internet explore(8,9 eller 10?) på Vista. For endnu engang lukke ned imens jeg var igang med at skrive mit oprindelig indlæg. Hvilket har gjort, at jeg mistede tråden og nu er dette kommet ud af det.

Megan fox for at være så lækker i "the transformers" som jeg startede dagen/eftermiddagen ud med at se!

ekstrabladet.dk for at endnu en dag bringe hjernedød journalistik. Jeg nægter at tro, den side styres af professionelle.

Og til sidst mig selv! For at sove da der var skihop på Eurosport. Havde ellers glædet mig. Men hey jeg ser bare genudsendelsen.


Det var egentlig det eneste jeg har kunnet se mig sur på. Nu har jeg også brugt de sidste 14-15 timer i sengen. Hvis nogle (og jeg tvivler) har læst dette første blog indlæg fra min side, så tillykke :)

NB: I fremtiden burde der nok komme noget med relevans. Det kommer lidt an på mit humør.Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her