Niki Lauda DK's blog
01-01-2007 - 14:39

Beskyt planeten.

År 2007 bliver et vendepunkt for menneskeheden fordi at vi nu har presset vores hjemplanet så hårdt, at der skal tages drastiske skridt. Forureningen er alt for høj. Skovrydningen er helt ude af kontrol. Antallet af biler stiger eksplosivt. Industrialiseringen vokser og vokser. Ja der er rigtig meget der skal ændres. Vi har groft sagt givet hele det globale økosystem en ordentlig omgang prygl og nu er det på tide at sige undskyld og rette op på skaderne igen.


De forskellige regeringer rundt omkring på kloden, har indledt en ny æra og er i fuld gang med aftaler, som har det ene formål, at rette op på problemerne igen. Den største udfordring bliver nok at få de mindre udviklede lande til at hoppe med på vognen. Men det er jo ren logik at alle skal gøre en indsats før eller siden. Så mon ikke de følger trop?


Jeg tror vi klarer det i den sidste ende. Måske ikke i vores levetid, men så kan vi i det mindste få tingene på ret kurs igen, så økosystemet så småt bevæger sig hen imod hvad det var inden vi begyndte at forurene. Vi skylder i det mindste vores børn at prøve....Facts:


Kina sender ca. 1000 nye biler på gaden HVER DAG !

USA står for ca. 25% af jordens olieforbrug !

Hvert år blive ca. 250 mio. mennesker
syge pga. at have spist forurenede havdyr
eller pga. at have badet i forurenet vand !


Isbjørnenes gennemsnitsvægt er faldet fordi at sælerne ikke længere har brug
for åndehuller pga. at så meget is er smeltet og at isbjørnene derfor har langt
sværere ved at fange sælerne.Og sådan kan man blive ved.......


Vi har en mission som er begyndt !!!

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.