Niki Lauda DK's blog
09-01-2008 - 13:37

CERES Bryggeriet lukker


*Snøft*

En af Århus' stolteste vartegn bliver desværre lukket inden udgangen af 2008
Jeg var der i en overgang - ca. 4 år i alt. Flere i min familie, venner og bekendte har også arbejdet der. Førhen var det et af byens højest betalte steder for ufaglærte, som fik forskellige funktioner i processen. Samtidig var det også en af de bedste arbejdspladser hvis man tager alle faktorer med, såsom sammenhold, udflugter, firmafodbold, personalegoder og selve miljøet på bryggeriet. Det gjorde det ikke mindre sjovt, at det hele handlede om øl :) -

Jeg var en overgang ansvarlig for dåsetapperen, som er en kæmpe maskine med en karrusel hvor dåserne kommer ind fra et højhastighedssamlebånd og øllet kom fra "ølkammen" via nogle underjordiske rør. Mit job var så sørge for at passe og rengøre maskinen og tage den endelige test efter at laboratoriets prøver var gennemført - Jeg skulle drikke af øllet hver morgen inden produktionsstarten !GENIALT :D - En blå Royal som er 100 % frisk, smager bare så pissegodt. Jeg savner faktisk det job. Der var heller ikke rigtig noget fysisk hårdt arbejde udover når, vi havde hovedrep. som betød at alt i tapperiet skulle renoveres af mekanikerne, eller håndværkerne som de blev kaldt. Nogle skulle så hjælpe dem med at skille bånd og maskiner ad, andre skulle skrubbe med børster og klude. Surt var det, men hva' faen, vi snuppede sgu bare et par bajere indimellem :)

Men faktum er desværre at bryggeriet lukker og jeg er ked af det på de nuværende bryggeriarbejderes vegne og håber at de fleste kan finde noget andet som bare minder lidt om hvad de er vant til. For det bliver sgu svært at finde noget så godt igen. Men økonomien har talt og sådan må det jo så bare være.

R.I.P. 

*snøft*   
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.